21 / 05 / 2024

Rashid Alabsı Abo Taj

Rashid Alabsı Abo Taj

Via İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muaaz Daghestani, Rashid Alabsı Abo Taj, Issam Toma tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu.

Emeklilikte yeni düzenleme! Milyonları ilgilendiriyor! Emeklilik yaşı ve aylık bağlama sistemi değişiyor!

2024-2028 yıllarını kapsayan On İkinci Kalkınma Planı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunuldu. Kalkınma Planı'nda emekli aylıklarında düşüşe neden olan aylık bağlama oranı ile (ABO) ilgili yeni düzenlemeye yer verildi. 

Abo Alkhaır Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abo Alkhaır Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohamed Darwısh Abdelhay Solıman tarafından kuruldu.

Nirvana Property Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Nirvana Property Emlak Limited Şirketi Ataköy'de Abdul Rahman Tahseen Bek ve Mesg Abo Amsha ortaklığında kuruldu.

Fanar Global Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fanar Global Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdelsalam O. Sırelkhatım ve Fadı Fayez R. Abo Shehada ortaklığında kuruldu.

Abo Kaf Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abo Kaf Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Bassel Abokaf tarafından kuruldu.

United Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

United Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zakarıa Abo Halaka ve Ahmad Ajam ortaklığında kuruldu. 

Decors Pro İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Decors Pro İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Abo Halaka tarafından kuruldu.

Alwisal Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alwisal Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Abo Yehea tarafından kuruldu.

Smo İnşaatemlak Turizm Rent A Car Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smo İnşaatemlak Turizm Rent A Car Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Funda Hamed ve Salman Rashid M Almasharı ortaklığında kuruldu.

Number One İnternational Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number One İnternational Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Abo Smra ve Anjee Al Tal ortaklığında kuruldu.

Seyidoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyidoğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hameed Rashid Sedeeq Sedeeq tarafından kuruldu.

Romanya'daki tramvay projesi ihalesinde Türkler yarıştı Ukraynalı kazandı!

Dubai Emiri Rashid Al Maktoum’a ait Türkiye’de kurulu Dubai Group Sigorta’yı ortağı Oman Insurance ile birlikte satın alan ABD’li finans devi Starr Companies, Türkiye’deki en önemli yatırımından çıktı.

Divan Immara İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Divan Immara İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Abo-Baker Omar Elgassier tarafından kuruldu.

Rashid Alabsı Abo Taj Haberi

Rashid Alabsı Abo Taj

Via İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muaaz Daghestani, Rashid Alabsı Abo Taj, Issam Toma tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


Via İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,villa tatil köyleri,devre  mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri,mesken,ev,apartman,iş yeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın alm ak,kiralamak,kiraya vermek ve gerekli hallerde bu gibi yerlerin temizlik,düzenleme,tefrişat,dekorasyon,rezerve v.b gibi faaliyetlerde bulunmak.Gayrimenkuller  üzerine irtifak,intifa,sükna,katmül kiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Gayrimenkul danışmanlığı ve eksperliği yapmak ,ekspertiz raporları hazırlamak hazırlatmak.Her türlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane ve iş yeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek.Başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat...