21 / 05 / 2024

Rasim Acar aday

Rasim Acar aday

MHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar kimdir? Mimar ve Şehir Plancısı Rasim Acar bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte MHP'den aday olan Rasim Acar'ın biyografisi...

Rasim Acar yeni şirket kurdu!

Şehir Plancısı, Ulaşım Plancısı ve Afet Yönetim Uzmanı Rasim Acar yeni şirket kurdu. UPY İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de kuruldu. 

Rasim Arı kimdir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Rasim Arı, 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Rasim Arı kimdir? 

Rasim Acar kimdir?

Şehir ve Bölge Plancısı Rasim Acar, MHP İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Peki, Rasim Acar kimdir? Rasim Acar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Rasim Acar...

Rasim Kahraman İzmir'e tam teşekküllü hastane sözü verdi!

İzmir Mardinliler Vakfı Başkanı, hayırsever işadamı, Ak Parti İzmir 1. Bölge milletvekili aday adayı Rasim Kahraman, milletvekili seçildiğinde yapacaklarına dair önemli açıklamalar yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO yönetimine 3 bağımsız aday!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirket yönetimine bağımsız aday olarak atanan 3 ismi Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte Yapı Kredi Koray GYO'dan yapılan açıklama...

Gürkut Acar: Antalya'ya 65 katlı bina yapılırsa, nefesi kesilir!

CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Falez Oteli’nin kuzeyindeki 100. Yıl spor alanının tam köşesine, 65 katlı bina projesi olduğunu söyleyerek, “Oraya 65 katlı bina yaparsanız, Antalya’nın manzarasını ve nefesini kesersiniz” dedi.

İbrahim Ekşi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı oldu!

Hektaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi, Ak Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı oldu. Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı'nın Kurucular Kurulu Üyesi olan Ekşi, bugüne kadar Türkiye genelinde birçok projeye imza attı...

İstanbul 2018 Dünya Tasarım Başkentliği'ne aday olacak!

İstanbul 2018 Dünya Tasarım Başkentliği için aday olacak. Büyükşehir Belediye Meclisi, kentin adaylık kararını oy birliğiyle onayladı..

1983 yılında Rasim Paşa Yalısı kaderine terk edilmiş!

1983 yılında Kanlıca'daki Rasim Paşa Yalısı kaderine terk edilmiş. 30 yıldır boş duran tarihi yalının bir an önce restore edilmesi lazımmış. Taç Vakfı'nın himayesinde bulunan yalı için 30 milyona ihtiyaç varmış.

2014 Yılının En İyi Stadyumları yarışmasına Türkiye'den 2 aday!

Konya’da inşa edilen 42 bin kişilik Torku Arena Stadı ile İstanbul’daki Başakşehir Fatih Terim Stadyumu, “Yılın En İyi Stadyumları” yarışmasına aday gösterildi. İki stat, 20 ülkeden 32 stadyum ile yarışmada Türkiye’yi temsil ediyor.

2025 Expo'nun en güçlü adayı Ankara!

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şube Başkanı Türker Naslı, şu anda 2025 EXPO’nun en güçlü adayının Ankara olduğunu belirterek, “EXPO’nun düzenlendiği kentlere 10-15 milyar dolar yatırım yapılıyor'' dedi.

Doğadayız Doğa Sporları Turizm Seyahat Organizasyon ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Doğadayız Doğa Sporları Turizm Seyahat Organizasyon ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Emre Çalışır Şube Müdürlüğü'nde 25 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu.

Yapı Merkezi İnşaat'ın acı günü! Rasim Atilla Uluğ vefat etti!

Yapı Merkezi İnşaat A.Ş İdari İşler Müdürü Hakkı Uluğ 'un babası Rasim Atilla Uluğ vefat etti. Yapı Merkezi A.Ş gazetede taziye ilanı yayınladı....

Rasim Acar aday Haberi

Rasim Acar aday

Rasim Acar kimdir?

Rasim Acar,1976 yılı İzmir doğumlu. İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamlayan Acar, Lisans öğrenimini İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümü’nde tamamladı. 


Rasim Acar, 2014 yerel seçimlerde MHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü’ne giren Rasim ACAR, 3 yıl bu birimde ulaşım planlama çalışmaları yaptı. 


İş hayatına paralel olarak yüksek lisans öğrenimini İTÜ Bilişim Enstitüsünde “İnşaat Yönetiminde Bilişim” Yüksek Lisans Programında “Afet Yönetiminde GIS Kullanımı” bitirme projesi ile tamamladı.


2008-2009-2010 yıllarında Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nda 2 dönem il yönetim kurulu üyeliği yapan Rasim Acar, Yerel Yönetimler Komisyonunda proje ve faaliyetler yürüttü.


Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Kongre üyesi olan Rasim Acar, İstanbul Semtleri Grubu Moderatörlüğü, İstanbul Çevre Konseyi Genel Sekreter Yardımcılığı, Oto Doğalgaz İstasyonları...