20 / 05 / 2024

Rasim Buluç özgeçmiş

Rasim Buluç özgeçmiş

Bingöl Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rasim Buluç kimdir? Rasim Buluç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Rasim Buluç, ne zamandan beri Bingöl Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Elektriğe Ekim'de zam gelecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar buluştu! Son dakika! 

"1 Ekim’de elektriğe zam yapılacak mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar dün Ankara'da bir araya geldi. Peki elektriğe Ekim'de zam gelecek mi?

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Konut kredisi faizleri yüzde 0.63’e düşecek mi?

Kredi faizlerinde indirim devam ediyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ‘Kahramanmaraş İş Dünyası Buluşması’nda kredi faiz oranlarına ilişkin, kamu bankaları ile görüştüklerini ve faizleri daha da düşüreceklerini dile getirmişti. Peki  Konut kredisi faizleri yüzde 0.63’e düşecek mi?

Gayrimenkulü olan TOKİ'den ev alabilir mi?

Alt ve orta gelir gurubunu ucuz evle buluşturan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), başvuru yapacaklarda bazı şartlar arıyor. Peki üzerinde taşınmaz kaydı olanlar TOKİ'den ev alabilirler mi? İşte tüm detaylar...

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Özge Yapı, Turkeybuild İzmir'e katıldı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük sektör buluşması olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir, ziyaretçilere kapılarını açtı.Özge Yapı AŞ, bu yıl 22'ncisi düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild İzmir'de yerini aldı.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

Rasim Buluç özgeçmiş Haberi

Rasim Buluç özgeçmiş

Rasim Buluç kimdir?

Rasim Buluç, 1977 Yılında Elazığ-Karakoçan Yenice Köyü’nde doğdu. İlkokulu Köyünde okuduktan sonra, 1986 Yılında Karakoçan YİBO’yu yatılı olarak kazandı ve 1989 yılında tamamladı.


Lise eğitimine Karakoçan Lisesinde başlayarak 1992 yılında mezun oldu. 


1992 Yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümüne girdi, 1996 yılında mezun oldu. 1996-1998 yıllarında Özel Sektörlerde Alt Yapı İşleri görevlerinde bulunduktan sonra 1998 Yılında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nca açılan sınavı kazanarak İnşaat Mühendisi olarak mesleğe Ardahan Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü’nde başladı.


1999-2000 Yıllarında vatani görevini tamamladıktan sonra 2001 yılında Elazığ İli Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü emrine atandı. 2010 ile 2012 yıllarında Müdür Yardımcılığı ve Vekaleten Proje Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu.


Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine 08/03/2012 tarih ve 3894 Sayılı Bakanlık Oluru ile 21 Mart...