20 / 05 / 2024

raşit enhoş kimdir

raşit enhoş kimdir

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Manavgat Belediye başkanı adayı Raşit Enhoş, 30 Mart mahalli seçimlerinde sandıktan yetki alması halinde Manavgat'ı kültür turizminde marka şehir haline getireceklerini söyledi...

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Max Speur kimdir, ne iş yapar?

Teknoloji ve IT hizmetleri alanında 30 yıllık deneyimi ile öne çıkan Max Speur kimdir? Max Speur ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi üniversiteden mezundur?

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi mesleği yapıyor? İpek Kıraç nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Hurşit Zorlu kimdir?

Cococola Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hurşit Zorlu kimdir? Mehmet Hurşit Zorlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

M. Tuğrul Tekbulut Kimdir? M. Tuğrul Tekbulut ne işle uğraşıyor?

M. Tuğrul Tekbulut kimdir? M. Tuğrul Tekbulut’un mesleği nedir? M. Tuğrul Tekbulut hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Dova Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dova Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşit Akbaş tarafından kuruldu.

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Raşit Aygün tarafından kuruldu. 

Raba Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raba Yapı Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Raşit Bayram tarafından kuruldu.

The Project Yapı Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

The Project Yapı Çözümleri Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşit Karayel  tarafından kuruldu.

Ocs Grup Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocs Grup Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile  Mehmet Akif Atila,  Muhammet Raşit Yavuz ve Sadet Demir tarafından kuruldu.

Ömer Mafa kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Yiğit Şardan'ın asil adayı Ömer Mafa kimdir? Ömer Mafa daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ömer Mafa'nın biyografisi...

raşit enhoş kimdir Haberi

raşit enhoş kimdir


Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Manavgat Belediye başkanı adayı Raşit Enhoş, 30 Mart mahalli seçimlerinde sandıktan yetki alması halinde Manavgat'ı kültür turizminde marka şehir haline getireceklerini söyledi. Raşit Enhoş, mahalli seçimlere 49 gün kala Manavgat'ın Kızıldağ, Karabucak, Çenger ve Örenşehir köylerinde seçim çalışması yaptı. 


Büyükşehir Yasası hakkında köylülere bilgilendirme yapan Enhoş, yetki verilmesi halinde Manavgat merkeze ne yapılmışsa Kızıldağ, Karabucak, Çenger ve 78 köyüne aynı hizmeti götüreceklerini söyledi. Hayata geçirecekleri Burası Manavgat Projesi ile turizm şehrinin dünya gündemine taşıyacaklarını anlatan Enhoş, projenin aynı zamanda bir Türkiye projesi olacağını savundu. Manavgat Projesi ile UNESCO koruması altındaki tarihi ve kültürel değerleri Manavgat'a tatile gelen turistlere tanıtmak istediklerini aktaran Enhoş, "Projemizle UNESCO tarafından ülkemizde koruma altına alınmış Mevlana Türbesi, Kapadokya, Selimiye, Ayasofya, Anıtkabir, İstanbul, Safranbolu...