25 / 08 / 2024

Rauf Can Kılıç

Rauf Can Kılıç

Silan İnşaat Madencilik Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kılıç, Hasan Kılıç ve Rauf Can Kılıç ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

Kılıç Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20bin TL sermaye bedeli Can Özcan tarafından kuruldu.

Kocaeli Körfez'de metruk binalar yıkılıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından metruk halde bulunan ve vatandaşlar can ve mal güvenliğini tehdit eden kullanılamaz halde olan binalar tespit edilip yıkılıyor.

İzmit'te metruk yapılar yıkılıyor!

Kocaeli İzmit'te can ve mal güvenliği açısından tehdit oluşturan tüm metruk binalar yıkılıyor. Belediye ekipleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

Can Sağlık Grubu'ndan İzmir’e 100 yataklı hastane!

Can Sağlık Grubu, 30 milyon dolarlık bir yatırımla İzmir'e 100 yataklı yeni bir hastane inşa etti.

Muğla Milas'taki Rıfat Ağa Konağı yıkılıyor!

Muğla Milas'ta bulunan 100 yıllık Rıfat Ağa Konağı yıkılıyor. Hisarbaşı Mahallesi’nde bulunan konak mahallelilin can ve mal güvenliğini tehdit ediyor.

Balıkesir'e Hasan Can Kültür Merkezi geliyor!

Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından Hasan Can Kültür Merkezi'nin temelinin bu yıl atılacağını müjdeledi.

Silan İnşaat Madencilik Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silan İnşaat Madencilik Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kılıç, Hasan Kılıç ve Rauf Can Kılıç ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

İzmir Konak'ta metruk binalar yıkılıyor!

İzmir’in Konak ilçesinde belediye tarafından, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan harabeye dönmüş, metruk binalar yıkılıp sokaklar daha güvenli hale getirilecek...

Bolu'da ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Bolu kent merkezinde görüntü kirliliği oluşturan ve vatandaşların can güvenliğini tehdit eden ve ruhsatsız olan kaçak yapılar Bolu Belediyesi tarafından yıkılıyor.

Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Ergön tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Emin Can Aygölü kimdir?

Mimar Emin Can Aygölü kimdir? Mimar Emin Can Aygölü, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Emin Can Aygölü, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor?

Haşim İşcan Kültür Merkezi tadilatı yeni baştan yapılıyor!

Yapıldıktan 5 yıl sonra kusurlarının büyümesiyle neredeyse kullanılamaz hale gelen Haşim İşcan Kültür Merkezi'ni yapan inşaat firması, Büyükşehir Belediyesi'nin elindeki banka teminat mektuplarını geri alma karşılığında tadilata başladı...

Rauf Can Kılıç Haberi

Rauf Can Kılıç

Silan İnşaat Madencilik Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kılıç, Hasan Kılıç ve Rauf Can Kılıç ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da  Gaziosmanpaşa'da kuruldu.


Silan İnşaat Madencilik Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin  başlıca maksat ve mevzuu şunlardır: A. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane,hafriyatlarını, inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşaetmek ve kiraya vermek. C....