04 / 05 / 2024

Razavıan Int adres

Razavıan Int adres

Razavıan Int Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 TL sermaye bedeli ile Seyed Behnam Razavıan ve Seyed Hosseın Razavıan tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Razavıan Int Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Razavıan Int Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 TL sermaye bedeli ile Seyed Behnam Razavıan ve Seyed Hosseın Razavıan tarafından kuruldu.

DASK adres!

Zorunlu bir sigorta olarak karşımıza çıkan DASK sigortası, depremin ardından oluşan maddi zararları karşılıyor. Peki DASK adres nasıl sorgulanıyor. Adres kodu nasıl öğreniliyor? İşte tüm merak edilenler...

Adres Koru ödeme koşulları!

Adres Koru ödeme koşulları kapsamında peşin ödemede tam yüzde 30 indirim yapılıyor. 312 konut ve 37 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Toplam 190 bağımsız bölümden oluşan Vogue Çağlayan projesi 15 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Vogue Çağlayan nerede? İşte adres bilgisi!

Yalı Ataköy adres!

Yalı Ataköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 16 katlı 5 bloktan oluşan Yalı Ataköy projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bakırköy'e bağlı Ataköy sahilde yükseliyor. 

​Ankara yatırım için doğru adres!

​CNBC-E Business ve Forbes dergilerinin yaptığı araştırmada yaşanılabilir kentler sıralamasında Türkiye’de birinci sırasında Ankara yer alıyor. ​Ankara yatırım için doğru adres olduğu beliriliyor. 

Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Toplam 163 adet daireden oluşan Pendik Demirtaş Palas projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 11 bin 600 metrekare alana sahip. Peki Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Erdoğan Bayraktar'dan Sancaktepe'ye konut projesi!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sancaktepe'de konut projesi geliştiriyor. Adres Koru Evleri'nde metrekare fiyatı 3 bin 670 TL'den başlangıç gösteriyor.

Adres Koru Evleri satış fiyatları 2017!

Toplam 312 daire ve 37 dükkandan oluşan Adres Koru Evleri 9 blok olarak yükseliyor. İşte Adres Koru Evleri satış fiyatları 2017...

Adres Koru Evleri'nde çocuklara özel koru alanı! 435 bin TL'ye!

Sancaktepe'de inşa edilen Adres Koru Evleri'nde çam ağaçlarından oluşan 4 dönümlük koru alanı bulunuyor. Projede satılık daire fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Optimum Kartal projesi adres!

Toplam 110 adet daire ve ticari ünitelerden oluşan Optimum Kartal projesi 3 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. İşte Optimum Kartal projesi adres...

Razavıan Int adres Haberi

Razavıan Int adres


Razavıan Int Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 TL sermaye bedeli ile Seyed Behnam Razavıan ve Seyed Hosseın Razavıan tarafından kuruldu.

Razavıan Int Group Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,...