10 / 05 / 2024

Razık Gazel

Razık Gazel

Letoonia Otelleri'nin kurucusu ve Betuyab ortaklarından Razık Gazel, 1 Mayıs'ta vefat etti

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Herman Harold, Reza Fakhr Attar, Reza Razı, Sadegh Aarabı Jeshvaghanı ve Sasan Ahmadı ortaklığında kuruldu.

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4star Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Herman Harold, Reza Fakhr Attar, Reza Razı, Sadegh Aarabı Jeshvaghanı ve Sasan Ahmadı ortaklığında kuruldu.

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile  Hamıd Reza Shırazı Fard tarafından kuruldu.

Samsun Sarıgazel'e hayvanat bahçesi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada, "Sarıgazel Tabiat Parkı içerisinde bin 700 dönümlük alan içerisinde yapılacak olan Hayvanat Bahçesi ile hayvan dostlarımızı doğal yaşam alanına taşıyacağız" diye konuştu.

Taraz Turkısh Turizm Otel Yayıncılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taraz Turkısh Turizm Otel Yayıncılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Shırazıpour tarafından kuruldu.

Küçükçekmece'deki Seyrekevler Seyran Camisi açıldı!

İstanbul Müftüsü Yaran: "Bu caminin ve diğer camilerin tüm faaliyetlerinin hizmetlerine öncülük eden, destek olan ve yardım edenlerden Rabbim razı olsun" dedi.

Kütahya Simav Naşi Deprem Konutları'na yüzde 10 indirim!

AK Parti Kütahya Milletvekilleri M.Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan yayınladıkları ortak basın açıklamasıyla Simav Naşa Beldesindeki Deprem Konutlarında indirim yapıldığı müjdesini verdiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi evi yanan vatandaşa ev yapıyor!

İzmit Ortaburun Köyü’nde evi yanan İbrahim Fidan’a büyükşehir belediyesi yeni ev yapıyor. Ev sahibi İbrahim Fidan, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bize gereken desteği verdi Allah razı olsun. İnşallah bir ay sonra evimize yerleşeceğiz” dedi.

Hadim Turizm ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Hadim Turizm ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Gök, Mehmet Erdem, Hüseyin Faruk Hızal, Mehmet Gazel, Zekeriya Güzel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta kuruldu.

Mağaza zincirlerinden Türkiye pazarı için küçük metrekareli mağaza formatı!

Yurtdışında dev mağazalar açarak büyüyen yabancı zincirler, Türkiye'de strateji değiştirdi. Şirketler, müşteri kaybetmemek için küçük metrekareli mağazalara razı oldu. Firmalar, Türkiye pazarına özel küçük metrekareli format geliştiriyor...

Citigroup 7 milyar dolarlık uzlaşma bedeli ödeyecek!

Citigroup, 2008 krizinde dağıttığı konut kredilerinde yolsuzluk yaptığı için 7 milyar dolarlık uzlaşma bedelini ödemeye razı oldu. Bankanın ödemeyi kabul ettiği rakamın beklentilerinin üzerinde olduğu belirtildi...

Raz Yapı Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Raz Yapı Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alper Akcan, Suzan Bulur tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Eylül'de Zeytinburnu Ginza Plaza'da kuruldu

Razık Gazel vefat etti! Letoonia Otelleri'nin acı günü!

Letoonia Otelleri'nin kurucusu ve Betuyab ortaklarından Razık Gazel, 1 Mayıs'ta vefat etti

Razık Gazel Haberi

Razık Gazel
Türk turizminin değerli yatırımcılarından Letoonia Otelleri'nin kurucusu ve Betuyab ortaklarından Razık Gazel, vefat etti. 1 Mayıs 2013 tarihinde hayatını kaybeden Razık Gazel'in cenazesi 6 Mayıs Pazartesi günü Saat 14'te Şişli Metamorfosis Rum Mezarlığı Kilisesi'ndeki törenden sonra toprağa...