30 / 04 / 2024

RB alkolsüz lokanta

RB alkolsüz lokanta

Alkolsüz restaurantlar zinciri ile dikkat çeken RB Markası (Ramazan Bingöl), Ümraniye'de Türkiye'nin en büyük alkolsüz lokantasını açtı. RB'nin yıl sonu hedefi 10 milyon dolar ciro 3300 kişiye hizmet verecek kapasiteye ulaştı...

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

TÜİK verilerine göre vatandaş maaşının büyük bölümünü gıdaya harcadı!

Türkiye genelinde 2022 yılı hane halklarının tüketim amaçlı harcamalarının en büyük bölümü gıda ve alkolsüz içeceklerden oluştu. İkinci sırada konut ve kira, üçüncü sırada ulaştırma masrafları yer aldı.

Bu haberden sonra sürücüler sinirden küplere binecek!Artık trafikte sadece alkolsüz olmak yetmeyecek!9 bin TL cezası var

Trafikte sürücülerin alkollü olup olmadığını anlamak için yapılan testin yanına bu sefer de uyuşturucu kiti eklendi. İşte yeni kural hakkındaki tüm detaylar…

Nurol GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Nurol GYO tarafından Mehmet Hilmi Özkazanç ve Necdet Gürbüztürk'ün 8 Nisan 2021 Perşembe günü yapılacak şirket olağan genel kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları olarak ortakların onayına sunulmasına karar verildi.

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Gürbüz tarafından kuruldu.

Elbistan'da konut mağdurlarının sorunu çözülecek!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Saraykent Mahallesi’nde evleri yıkılan ve yüklenici firma tarafından yapılmayan konut mağdurlarıyla buluştu. Gürbüz, ''Bu sorunu çözeceğiz, mağdurların yanınızdayız'' dedi.

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Coşkun ve Tolga Gürbüz tarafından kuruldu.

En yüksek kira harcamasını İstanbullular yapıyor!

2016, 2017, 2018 yıllarındakitüketim harcamaları en çok konut ve kira, gıda ve alkolsüz içecekler ve ulaştırmaya harcanırken, konut ve kira harcamalarına en yüksek payı ayıran bölge İstanbul oldu...

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayları olarak Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş, Nihat Uzunoğlu ve Gürbüz Bektaş'ın olmasına karar verdi.

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Emre Gürbüz tarafından kuruldu. 

Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz, 2023'te dünya çapında 10 marka şehir oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, "Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız." dedi.

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbüz Plus İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürbüz ve Ahmet Gürbüz ortaklığında kuruldu. 

En çok parayı konuta ve kiraya harcıyoruz!

TÜİK’in Hanehalkı Bütçe Araştırması 2016 yılı sonuçları açıklandı. Buna göre hanelerin toplam tüketiminde en yüksek pay yüzde 25.2 ile konut ve kiraya, yüzde 19.5 ile gıda ve alkolsüz içeceklere ve 18.2 ile ulaştırmaya ayrıldı.

RB alkolsüz lokanta Haberi

RB alkolsüz lokanta


20 yılı aşkın tecrübesini 2008 yılı itibari ile hizmete giren "RB Et Lokantası'nı "kurarak farklı bir konsept ile sektöre yeni bir soluk getiren Ramazan Bingöl; hedefleri doğrultusunda ilerleyerek beş yıl gibi kısa bir süre içerisinde Ramazan Bingöl firmasını büyütmeyi başardı. 


"RB Şirketler Grubu" adı altında 2011 yılında kurulan "Geleneksel Lezzetler" markası ile geçmişten bugüne gelen birçok geleneksel lezzeti restoranlarında ve sanal mağazasında satışa sunan Bingöl; 2013 yılı başlarında üçüncü franchsing şubeye ulaşan "Hepsi Lahmacun" markası ile de sektöre yenilik getirdi. Bingöl; 2013 yılında büyüme halkasına "Köfteci Ramazan Steak" adında yeni bir marka eklerken, bir yandan da inşaat sektörüne de girerek "Kapı Yapı" firması ile yeni yatırımlara yöneldi. 


Alkolsüz restaurantlar zinciri ile dikkat çeken RB Markası (Ramazan Bingöl), Ümraniye'de Türkiye'nin en büyük...