12 / 05 / 2024

Rcıf Gayrimenkul adres 

Rcıf Gayrimenkul adres 

Rcıf Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Levent'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Aghakhalıl Akbarov tarafından kuruldu.

İstanbul ve Kocaeli'de 69 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor! İhalesi 5 Ocak'ta!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 67, Kocaeli'de 2 olacak şekilde 69 adet vakıf gayrimenkulünü kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un 9 ilçesindeki 32 adet vakıf gayrimenkulü kiraya verilecek! 

İstanbul'un Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli, Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Eyüpsultan ve Sultangazi ilçelerinde yer alan 32 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul ve Kocaeli'deki 81 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor! Arsa, dükkan ve daireleri kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli illerinde yer alan 81 adet vakıf gayrimenkulünü "Vakıf Taşınmazları Kira Genel Şartnamesi" kapsamında kiraya verecek. İşte ayrıntılar...

Vakıf Gayrimenkul GYO 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan Arsa satın aldı!

Vakıf Gayrimenkul GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 125 milyon TL'ye AC Yapı'dan arsa satın aldığını duyurdu.

İstanbul'un 7 ilçesinde satılık 19 vakıf gayrimenkulü! 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul'un 7 ilçesinde yer alan 19 vakıf gayrimenkulü 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

İstanbul ve Kocaeli'deki 131 vakıf gayrimenkulü kiraya verilecek!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından, İstanbul ve Kocaeli'nde yer alan 131 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor. Peki İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürüğü'nün kiraya vereceği gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

Rcıf Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rcıf Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Levent'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Aghakhalıl Akbarov tarafından kuruldu.

Vakıf GYO Konak projesinden 215 bin TL'ye gayrimenkul aldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul satın alımı hakkında açıklama yaptı.

Aımushrıf Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aımushrıf Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Adel Ibrahım ve Osama Saleh tarafından kuruldu.

Vakıf GYO Konak'taki gayrimenkulün 2015 değerlemesini yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul portföyünde bulunan İzmir İli Konak İlçesindeki İzmir/Konak 8601 ada 1 parsel arsaya ait 2015 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Vakıf GYO Ortahisar'daki gayrimenkulün değerlemesini yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Kalkınma Mahallesi, 619 Ada, 9 Parsel için değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO İzmir Konak'ta gayrimenkul satın aldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İzmir Konak'ta mülkiyeti Vakıflar Bankasına ve Güneş Sigortaya ait gayrimenkul satın alması hakkında açıklama yayınlamıştır.

Vakıf GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi Deniz Yılmaz seçildi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi seçilmesi hakkında bildirim yayınlandı.

Rcıf Gayrimenkul adres  Haberi

Rcıf Gayrimenkul adres 

Rcıf Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Levent'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Aghakhalıl Akbarov tarafından kuruldu.

Rcıf Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Menkul ve Gayrimenkul acentelerinin faaliyetlerini yapmak -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını...