29 / 04 / 2024

İstanbul'un 9 ilçesindeki 32 adet vakıf gayrimenkulü kiraya verilecek! 

İstanbul'un 9 ilçesindeki 32 adet vakıf gayrimenkulü kiraya verilecek! 

İstanbul'un Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli, Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Eyüpsultan ve Sultangazi ilçelerinde yer alan 32 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...



İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından, İstanbul'un Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli, Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Eyüpsultan ve Sultangazi ilçelerinde yer alan 32 adet vakıf gayrimenkulü 31 Aralık 2023 tarihine kadar kiraya veriliyor. 

İstanbul'un 9 ilçesinde yer alan 32 vakıf gayrimenkulü için kiralama ihalesi açık teklif usulü ile 23 Kasım 2022 tarihinde saat 13:00'te gerçekleştirilecek. 

İstanbul un 9 ilçesindeki 32 adet vakıf gayrimenkulü kiraya verilecek!  

Sözleşme bitim tarihinden itibaren İdarenin uygun görmesi halinde müteakip yıllar için, Türkiye İstatistik Kurumu’nca belirlenen Tüketici Fiyat Endekslerindeki 12 aylık ortalamalara göre değişimden az olmaması şartıyla kira artışı uygulanabilecek. Kira bedelleri her ayın 5. günü mesai saatleri sonuna kadar peşin şekilde ödenecek. 

Kira stopajından muaf olan vakıf gayrimenkulleri arasında arsalar, iş hanları, dükkan ve konutlar yer alıyor. Gayrimenkullerin büyüklükleri, 20 metrekare ile 1.116 metrekare arasında değişiyor. 

İstanbul un 9 ilçesindeki 32 adet vakıf gayrimenkulü kiraya verilecek!  

Gayrimenkuller için 550 Türk Lirası ile 50 bin Türk Lirası arasında değişen tutarlarda aylık kira bedelleri belirlendi. 

İşte İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından taşınmaz kiralanmasına ilişkin verilen o ilan...


Geri Dön