17 / 05 / 2024

rds reform inşaat

rds reform inşaat

Fiyatların 306 bin 800 TL'den başlangıç gösterdiği Star Towers, İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor...

Hb Reform İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Reform İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bekir Sayar ve Hasan Akbaş ortaklığında kuruldu.

Çin'in inşaat endüstrisi hızla büyüyor!

Ulusal İstatistik Bürosu'nun (NBS) verilerine göre, Çin'in inşaat endüstrisi, 1978'de ülkede reform ve dışa açılma politikasının uygulanmaya başlamasından itibaren hızla büyümeye devam ediyor. 

İnşaat ruhsatı tek imzayla verilecek!

Yatırım ortamını iyileştirmek için kapsamlı bir reform paketi düzenlenerek hazırlandı. Yapılacak düzenlemeler ile inşaat ruhsatı tek imzayla verilecek.

Çekmeköy Dreamlife Konutları'nda inşaat başladı!

Avrasyaİnt ve Reform Yatırım proje ortaklığı tarafından, mülkiyeti kendilerine ait arazi üzerinde toplam 30 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Çekmeköy DREAMLIFE Konutları’nda inşaat başladı.

Rant vergisi inşaat sektörü için reform olacak!

Geçtiğimiz hafta Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan "Kamuda Şeffaflık Paketi" kapsamında yer alan imar vergisi düzenlemesi inşaat sektöründe büyük yankı uyandırdı...

RDS-Reform İnşaat Star Towers ne zaman teslim?

RDS-Reform İnşaat Star Towers ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde bulunuyor. Star Towers projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Ücretini alamayan inşaat işçileri oturma eylemi başlattı!

İstanbul Esenyurt Belediyesi'nin desteğiyle RDS Enerji - Reform İnşaat ortaklığının yaptırdığı Startowers inşaatında çalışan, ancak ücretlerini alamayan inşaat işçileri, dün belediyenin önünde oturma eylemi başlattı.

RDS-Reform İnşaat Star Towers teslim tarihi!

RDS-Reform İnşaat Star Towers teslim tarihi kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor...

Star Towers'ı yapan Reform İnşaat'tan lüks yorumu!

Esenyurt'ta Star Towers projesini hayata geçiren Reform İnşaat'ın patronu Nedim Özbek, zenginleşen mahallelerin lüks konut talebi olduğunu söylerken Star Towersın aile yaşamına öncelik verdiğini söylüyor...

RDS-Reform İnşaat 2011 yılında 1000 konut yapacak!

Kadınlara pozitif ayrımcılık yaparak inşa ettiği Star Towers 'te evin tapusunu hanımların üzerine çıkaranlardan masrafları almayan RDS & Reform İnşaat, bu yıl 800 ile 1000 konut daha inşa edecek

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

rds reform inşaat Haberi

rds reform inşaat

RDS ve Reform İnşaat ortak projesi olarak yaşama geçirilen Star Tower, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta yükseliyor.


Satış sürecine devam edilen Star Towers Esenyurt'ta daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.


Yüzde 30 peşinatla banka kredisi kullanılan Esenyurt Star Towers'ta daireler 118 metrekare ile 157 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


Star Towers Esenyurt projesinin olanakları arasında; Türk hamamı, hipermarket, kafeler, restoranlar, yüzme havuzu, fitness center, otopark, eczane ve sauna yer alıyor.



Toplam 679 daire ve 109 ticari üniteden oluşan Esenyurt Star Towers Evleri, 21 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor.


Daire teslimlerinin 2013 yılının Haziran ayında yapılması planlanan Star Esenyurt Towers, 5 bloktan meydana geliyor.


Esenyurt Star Towers Rezidans'ta; 118 metrekare 2+1 konutların fiyatları 306 bin 800 TL'den, 137 metrekare 2+1 konutların...