06 / 05 / 2024

RE-PIE yatırım

RE-PIE yatırım

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE, Fiba Emeklilik’in yatırımcıları arasına katıldı. RE-PIE, BES katılımcılarına da nitelikli arazi yatırımı imkanı sunmaya başladı.

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yeni yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yatırım yapacağını duyurdu. Peki şirketin CEO’sunun verdiği bilgiye göre, bu yatırım hangi alanda, nereye yapılacak ve tutarı ne kadar olacak?

Khans Re Gayrimenkul Yatırım Ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Khans Re Gayrimenkul Yatırım Ve Kiralama Anonim Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Reınnov 8 Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reınnov 8 Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anastasıos Kotzanastassıs ve Didem Erendil Turcan ortaklığında kuruldu.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Alim Telci Re-pie’ın Genel Müdürü oldu!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-pie’ın Genel Müdürü Alim Telci oldu. Telci, aynı zamanda şirketin yönetim kurulunda da yer alacak.

Tarlaya yatırım yapan kazanıyor!

Tapucom verilerine göre tarlaya yatırım yapanlar kazanıyor. Türkiye genelindeki tarlaların ortalama fiyatı 150 bin TL'den başlıyor.

Konut yatırımından elde edilen getiri Eylül'de 1.815 puana yükseldi!

81 il, 258 ilçe ve 1.255 mahalleden gelen verilerle hazırlanan Konut Yatırımı Toplam Getiri Endeksi Eylül ayı sonuçları açıklandı. Buna göre, Konut Yatırımı Toplam Getiri Endeksi, Eylül 2018'de 1.815 puana yükseldi.

Kamu yatırım harcamalarından tasarruf edilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "2019-2021 Dönemi Yatırım Programı Hazırlıkları" ile ilgili genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Genelgeye göre, Kamu yatırım harcamalarından tasarruf edilecek ve nitelikli yatırımlara öncelik verilecek.

RE-PIE, 2017'de 1 milyon metrekare arazi yatırımı yaptı!

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan gayrimenkul yatırım fonları kurmak üzere lisans alan ilk portföy yönetim şirketi olan RE-PIE, 2017'de 1 milyon metrekarelik arazi yatırımı yaptı.

Emeklilik fonları gayrimenkule yatırım yapacak!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE, Fiba Emeklilik’in yatırımcıları arasına katıldı. RE-PIE, BES katılımcılarına da nitelikli arazi yatırımı imkanı sunmaya başladı.

Anadolu Stratejik Gayrimenkul Yatırım Fonu tapu tescilli ilk fon oldu!

RE-PIE, ilk tapu işlemini gerçekleştirdi ve Anadolu Stratejik Gayrimenkul Yatırım Fonu tapuya tescil olan ilk fon olarak belirlendi.

Re İstanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Re İstanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 3 milyon TL sermaye ile bugün Faısal A. M. M Al Medlij, Hamam M.B.M. Al Sayer, Oma A.s.h. Al Rashid ve Uğur Akkuş imzasıyla kuruldu.

Türk-Rus yatırım fonu için süreç yeniden başladı!

Türkiye ve Rusya’nın birlikte bir yatırım fonu oluşturması için süreç yeniden başladı. İşadamları tüm sorunların çözümünden umutlu.

RE-PIE yatırım Haberi

RE-PIE yatırım

Türkiye’nin ilk gayrimenkul portföy yönetim şirketi RE-PIE, emeklilik fonlarından yatırım alan ilk bağımsız portföy yönetimi şirketi oldu. RE-PIE Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi’nin kurduğu Anadolu Stratejik Gayrimenkul Yatırım Fonu, Fiba Emeklilik’in yatırımcıları arasına katılmasıyla, BES katılımcılarına da nitelikli arazi yatırımı imkanı sunmaya başladı.


RE-PIE Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Hasan Bayhan, “Emeklilik fonlarından yatırım alan ilk bağımsız portföy yönetimi şirketi olmanın gururunu yaşıyoruz. Orta ve uzun vadede dünyadaki örnekleri gibi emeklilik fonlarının gayrimenkul ve girişim sermayesi yatırım fonlarına daha çok yatırım yapmasını bekliyoruz’’ dedi.


BES’te arazi yatırımı imkanı sunan ilk emeklilik şirketi Fiba Emeklilik’in Genel Müdürü Erol Öztürkoğlu ise, ‘’Katılımcılarımız artık emeklilik yatırımlarına arazi gibi değer artış potansiyeli yüksek bir varlık sınıfını ekleme şansına da sahip...