27 / 04 / 2024

Real İstanbul Merter satış

Real İstanbul Merter satış

Real İstanbul Rezidans ödeme planı kapsamında konut bakiyesinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılıyor. Real İstanbul Merter satış süreci devam ediyor...

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Real İstanbul Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real İstanbul Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yiğit tarafından kuruldu.

Anadolu Efes Merter’deki arazisini Nata Holding'e sattı!

Anadolu Efes'in, İstanbul Merter'de yer alan arazisi 270 milyon TL'ye Nata Hoding'e satıldı. 2017 Nisan'da fabrikadaki üretim durdurulmuştu. 

İBB Merter'deki sorunlu inşaata izin verdi ama tek şartla!

İstanbul Merter'de E-5 yolu üzerinde kaba inşaatı tamamlanan fakat bir süredir çalışmaların durdurduğu inşaat halindeki bina, sahiplerinin 18 derslikli okul yaptırması karşılığında tamamlanabilecek.

 TAGO Architects tasarımı Real Merter tamamlandı!

TAGO Architects tasarımıyla İstanbul, Merter’de hayata geçirilen, ticaret hayatı ile konut yerleşimini özgün bir tasarımla karma kullanıma dönüştüren Real Merter tamamlandı. 

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office fiyat bilgisi!

The İstanbul Merter Office fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası Merter'de hayata geçirilen proje 4 bloktan oluşuyor.

Merter Anadolu Efes'in yerine konut projesi gelecek!

Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Merter Anadolu Efes'in yerinde konut projesi yükselecek.

Anadolu Efes'in Merter fabrikası taşınıyor!

Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Merter'deki fabrikada üretimin durdurulmasına, anılan tesisin zaman içinde şehir içinde kalması gerekçe gösterildi.

Loza Rezidans'ta 562 bin TL'ye!

İstanbul Merter-Bağcılar bölgesinde hayata geçirilen Loza Rezidans projesi yüksek kaliteli, konforlu ve güvenli bir hayatın kapılarını aralıyor. Projede fiyatlar 562 bin TL'den başlıyor.

Nef Bahçelievler'de daire fiyatları!

İstanbul Merter-Haznedar bağlantı yolu üzerinde yükselen Nef Bahçelievler projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor. İşte, Nef Bahçelievler'de daire fiyatları..

Nef Novu Merter ödeme bilgisi!

Nef Novu Öğrenci Yurdu projesi İstanbul Merter'de yer alıyor. Nef Novu Öğrenci Yurdu projesi bu yıl Eylül ayında hizmete açılacak...

Nef Bahçelievler projesine Ziylan ortak oldu!

Ziylan Gayrimenkul Yatırım, İstanbul Merter'deki Metro’dan alınan üzerine Real Market’inde bulunduğu arazide Nef ile hasılat paylaşımı modeli ile yeni bir konut, AVM ve rezidans projesine hazırlanıyor.

Real İstanbul Merter satış Haberi

Real İstanbul Merter satış


Türköz İnşaat, Oliv Yapı ve İttifak İnşaat olmak üzere 3 firma tarafından ortaklaşa inşa edilen Real İstanbul Rezidans 417 daireden oluşuyor. Real İstanbul Rezidans İstanbul Merter'de yer alıyor.


Metrobüs, otobüs ve metro ulaşımına çok yakın noktada yükselen Real İstanbul Rezidans ödeme planı bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. Real İstanbul Rezidans 5 blok olarak inşa edildi.


Blokların 15 katlı olduğu Real İstanbul Rezidans'ta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleksler tasarlandı. Real İstanbul Rezidans'ta 417 adet daireden 100 tanesi rezidans olarak ayrılıyor. Yaşamın başladığı Real İstanbul Rezidans teslim tarihi Mart 2013 olarak belirlenmişti.


Real İstanbul Rezidans ev fiyatları 700 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Real İstanbul Rezidans Merter satış fiyatları 2+1 daireler için 700 bin TL'den, 3+1 daireler için 1 milyon 200...