05 / 05 / 2024

Real İstanbul Zeytinburnu adres

Real İstanbul Zeytinburnu adres

Real İstanbul Residence nerede? Real İstanbul Residence İstanbul Zeytinburnu ilçesinde Prof. Dr. Turan Güneş Cad. E5 Yanyol 34025 Merter / İstanbul adresinde hayata geçirildi...

Bab İstanbul'da satışlar başladı! Zeytinburnu'na 153 konutluk yeni proje!

Bab İstanbul projesinde konut satışları başladı. İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen projede teslimler 23 ay sonra yapılacak. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Real İstanbul Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real İstanbul Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yiğit tarafından kuruldu.

Zeytinburnu ve Zonguldak merkezde KDV’siz 41 Konut ve 51 iş yeri 17 Ocak 2023’te açık artırma ile satışa çıkarılıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir ilan daha yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 17 Ocak 2023’te İstanbul Zeytinburnu ve Zonguldak merkezde 41 Konut ve 51 iş yeri müzayedesi ilanını yayımladı.

Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Zeytinburnu'nda yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek. İşte detaylar...

Zeytinburnu'ndaki yeni rezerv konut alanı belirlendi!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki kentsel dönüşüm alanının yeni bölgesi belli oldu. ‘Rezerv Konutlar’ için yeni alan Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve Çevresini olacağı açıklandı.

Zeytinburnu Locamahal Kentsel Dönüşüm projesinde anahtarlar teslim edildi!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Locamahal kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri yapıldı. Anahtar teslim törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılım sağladı.

KİPTAŞ Zeytinburnu Locamahal'da teslimler başlıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Locamahal kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar sona erdi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden proje dahilinde teslimlerin bu ay başlayacağını dile getirdi. 

Zeytinburnu'nda 5 katlı bina çöktü!

İstanbul Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde yer alan 5 katlı boş bina çöktü...

Zeytinburnu'nda çatlakları olan 4 katlı bina boşaltıldı!

İstanbul Zeytinburnu'nda Beştelsiz Mahallesi 104’üncü sokak bulunan 4 katlı bir binada çatlaklar oluşması sebebiyle bina tahliye edildi.

Yeşil GYO Zeytinburnu gayrimenkulu 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul, Zeytinburnu, 2945 ada, 51 nolu parselde bulunan Arsa vasıflı taşınmazın yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Zeytinburnu Beştelsiz'de 137.5 milyon TL'lik dönüşüm başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik ile 137 milyon 500 bin TL'ye imzalandı.

Zeytinburnu'ndaki İETT sitesinde kentsel dönüşüm tartışması! 

Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan İETT Sitesi sakinlerine, kentsel dönüşüm kapsamında evlerini boşaltmaları için 3 gün süre tanıdı. Kendilerine yer gösterilmeden ve kira desteği verilmeden evlerinden çıkmaları söylenen vatandaşlar belediye kararına tepki gösterdi...

Zeytinburnu’na Ömür Express geliyor!

İstanbul Zeytinburnu sahilde Ömür Express ismiyle yeni bir restoran açılıyor. Ömür Express'in ilk şubesi bu ayın sonunda açılıyormuş...

Real İstanbul Zeytinburnu adres Haberi

Real İstanbul Zeytinburnu adres


İstanbul Avrupa yakasında Zeytinburnu bölgesinde inşa edilen Real İstanbul Residence Türköz İnşaat, İttifak İnşaat ve Oliv Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Real İstanbul Residence nerede sorusundan önce Real İstanbul Residence'tan bahsedelim.


Real İstanbul Residence Zeytinburnu'nda 417 adet konut yer alıyor. 5 blok halinde yükselen Zeytinburnu Real İstanbul Residence'ta bloklar 15 katlı olarak inşa edildi. Real İstanbul Residence teslimleri geçtiğimiz Mart ayında yapıldı.


Real İstanbul Residence Zeytinburnu'nda 41 bin metrekare arsa alanı üzerined hayata geçirildi. Real İstanbul Residence satış ofisi ile 0212 416 90 40 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilir, Real İstanbul Residence hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.


Real İstanbul Residence Zeytinburnu satılık 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut tiplerinden oluşuyor. Real İstanbul Residence Zeytinburnu daire fiyatları 450 bin...