04 / 05 / 2024

Real Merter imzasını taşıdığı firmalar

Real Merter imzasını taşıdığı firmalar

10 katlı 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite yer alıyor. Real Merter fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 677 TL'den başlıyor.

Real Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Bülent Dönmez tarafından kuruldu.

Gümüş tarihe imzasını atmak için güç topluyor! Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri 21 Mayıs 2022

Gümüş fiyatları bu hafta yükseliş gösterdi. Altın fiyatlarının yükselmesi ile değer kazanan gümüş tarihe imzasını atmak için şu aralar güç topluyor. Peki gümüşte son dakika gelişmeleri neler? Gümüş bugün kaç lira oldu? İşte 21 Mayıs 2022 gümüş fiyatları...

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'ın 400 bin adet hissesini Kızılbük GYO'ya sattı!

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'ın 400 bin adet hissesini Kızılbük GYO'ya sattığını açıkladı.

Ahmet Hakan'ın imzasını taklit ederek evini kiraya veren eski şoförüne hapis cezası!

Gazeteci-yazar Ahmet Hakan Coşkun'un imzasını taklit ederek dairesini 170 bin lira karşılığında kiraya veren eski şoförü Sari Demir'e 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi...

Demir Grup, Çorlu'da ekolojik sanayi sitesine imzasını atıyor!

Demir Grup, 800 milyon liralık yatırımla, Çorlu 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde 242 bin 400 metrekare üzerine 275 bin 585 metrekare inşaat alanına sahip iş ve yaşam merkezi olarak projelendirdiği Demir Eko- San Sanayi Sitesi’ne imzasını atıyor.

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Ayasofya'nın müze olması için hazırlanan kararnamedeki Atatürk imzası sahte mi?

Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Ayasofya’nın müze haline getirilmesi için hazırlanan kararnamenin ve Atatürk imzasının sahte olduğunu ileri sürüyor, diğer uzmanlar ise böyle bir şeyin mümkün olmadığını belirtiyor. Danıştay 2 Temmuz’da konuya ilişkin nihai karar verecek. 

 TAGO Architects tasarımı Real Merter tamamlandı!

TAGO Architects tasarımıyla İstanbul, Merter’de hayata geçirilen, ticaret hayatı ile konut yerleşimini özgün bir tasarımla karma kullanıma dönüştüren Real Merter tamamlandı. 

15 soruda Real Konaklar Yedikule!

Lansmanı bugün yapılan ve Real Gropu imzası ile hayata geçirilen Real Konaklar Yedikule projesi "Tarihle iç içe doğanın içinde" sloganıyla tanıtıldı. Peki projenin fiyatları ne kadar, kaç konut var, ödeme planı nasıl, kat planları var mı? İşte tüm detaylar...

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 25 Nisan'da!

Real Group imzasıyla hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanının iptal edildiği açıklanmıştı. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı iptal edildi!

Real Group imzası ile hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde  19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanı iptal edildi. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 19 Nisan'da!

Real Group imzası ile hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan'da gerçekleştirilecek olan basın lansmanı ile ön satışlar başlayacak. 

Real Merter fiyat listesi 2018!

Real Merter fiyat listesi 2018 metrekarelere göre değişiklik gösteriyor. Oliv Yapı ve Vizyon Yapı Ortaklığı imzasını taşıyan proje üç blokta 248 konut ve 155 mağazadan oluşuyor. 

Real Merter imzasını taşıdığı firmalar Haberi

Real Merter imzasını taşıdığı firmalar

Toplam 248 adet daire ve 157 adet ticari üniteden meydana gelen Real Merter projesi 10 katlı 3 blok şeklinde yükseliyor. Proje Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında yükselecek.


Real Merter daire tipleri

Projedeki daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Real Merter ulaşım

Konum bilgisine göre havalimanı’na 10 dakika, E-5 Karayolu’na 5 dakika, TEM Otoyolu’na 5 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Real Merter nerede?

Proje İstanbul'un Avrupa yakasında Güngören'de inşa ediliyor.


Real Merter Rezidans ev alanları

Konut büyüklükleri 66 metrekareden başlayıp 185 metrekareye kadar yükseliyor. 


Güngören Real Merter teslim tarihi

Daire teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.



Real Merter Güngören ödeme planı

Yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar firma bünyesinde 12 ay vade farksız taksitlendirilirken; projede 120 aya varan vadelendirme de...