29 / 04 / 2024

Real Merter Konut projesi

Real Merter Konut projesi

Tekstil merkezi Merter, son dönemde büyük bir dönüşüm yaşıyor. 13,6 milyar dolarlık İstanbul tekstil ve konfeksiyon ihracatının yüzde 20‘sini karşılayan Merter, yatırımcıların da yüzünü güldürüyor.

Mes Turkuaz Merter projesinin ilk görselleri!

Metro Properties kendisine ait Merter Meydan AVM'nin otoparkına Mes Turkuaz ortaklığıyla konut inşa edecek. 380 daire ve 23 dükkan olarak planlanan konut projesi belediyede onayda bekliyor...

 TAGO Architects tasarımı Real Merter tamamlandı!

TAGO Architects tasarımıyla İstanbul, Merter’de hayata geçirilen, ticaret hayatı ile konut yerleşimini özgün bir tasarımla karma kullanıma dönüştüren Real Merter tamamlandı. 

Real Merter fiyat listesi 2018!

Real Merter fiyat listesi 2018 metrekarelere göre değişiklik gösteriyor. Oliv Yapı ve Vizyon Yapı Ortaklığı imzasını taşıyan proje üç blokta 248 konut ve 155 mağazadan oluşuyor. 

Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor!

Türkiye'nin önde gelen konut müteahhitlerinden biri olan Aşçıoğlu , orta vadede yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor.

Metal Konut Yapı Real Life fiyat listesi!

2018 yılının başında konut teslimlerinin gerçekleşeceği Real Life projesi 56 daireden meydana geliyor. Metal Konut Yapı Real Life fiyat listesi 650 bin dolardan başlıyor. 

Real Merter tekstilcileri tek çatı altında topluyor!

Merter'de dağınık yerlerde bulunan tekstil toplantıcıları, Real Merter projesiyle tek çatı altında toplanıyor. AVM'nin içinde 155 mağaza bulunuyor.

Merter’de fabrikalar yerinde lüks konut projeleri yükseliyor!

İstanbul'un ilçesi Merter’de üretim tesislerinin yerini lüks konut projeleri aldı. TSKB Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, konut projeleri bölgedeki metrekare fiyatlarını yüzde 50 artırdı. İlçede, fabrikalar yerine 4 bin konut ve ticari alan inşa edildi.

Merter Anadolu Efes'in yerine konut projesi gelecek!

Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Merter Anadolu Efes'in yerinde konut projesi yükselecek.

Real Merter'de yaşam Nisan'da başlıyor!

155 mağazalık “Toptan Tekstil AVM” alanı ve 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran projede peşinat ödemeden ev sahibi olunabiliyor..

Real Merter'de peşinat ödemeden ev sahibi olma imkanı!

155 mağazalık “Toptan Tekstil AVM” alanı ve 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran projede peşinat ödemeden ev sahibi olunabiliyor..

Güngören Real Merter'de peşinatsız ödeme imkanı!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran Güngören Real Merter'de peşinatsız ödeme imkanı devam ediyor..

Real Merter'de yaşam Nisan 2017'de başlıyor!

“Toptan Tekstil AVM” anlayışıyla tekstil dünyasının yeni cazibe merkezi olmaya aday Real Merter'de dairelerin 2017 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Real Merter Evleri'nde 120 aya varan vade seçenekleriyle!

Bulunduğu lokasyon ile dikkat çeken Real Merter yaşamın Nisan 2017'de başlaması öngörülüyor. Projede 0,42 ’den başlayan oranlarla ev sahibi olunabiliyor..

Real Merter peşinatsız ödeme avantajı!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran Real Merter peşinatsız ödeme avantajı devam ediyor. Projede 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor..

Real Merter Konut projesi Haberi

Real Merter Konut projesi

İstanbul merkezli tekstil ihracatının kalbi olan Merter; Balkanlardan Türki Cumhuriyetlerine, Afrika’dan Uzakdoğu’ya kadar pek çok coğrafyada 60’a yakın ülkeye ürün gönderiyor. İstanbul merkezli tekstil ihracatına 3 bin şirketiyle yılda yaklaşık 5 milyar dolarlık katkı sağlayan Merter’deki tekstilciler, şimdi  ‘Real Merter’ toptan tekstil  alışveriş ve yaşam merkezinde buluşuyor. 


Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığında hayata geçen proje, 130 milyon TL’ye mal olacak. 23 bin metrekare üzerine inşa edilen alışveriş merkezinde 155 mağaza yer alacak. Real Merter’in bölgeye ve İstanbul’a yaraşır bir proje olduğunun altını çizen Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, “Merter’de konut ve avm dahilinde toplamda 98 bin metrekarelik bir yaşam merkezi kuruyoruz. Bölge İstanbul’un konumuyla ve ticari hacmiyle gözbebeği. Biz de Real Merter projesi ile Merter’in ve...