02 / 05 / 2024

Realty Franchise

Realty Franchise

Türkiye’de girişimciler arıyor. Beş kıtada 47 ülkede ofisleri bulunan şirket getirdiği sistem ile Türkiye’de 250 franchise ofise ulaşmayı planlıyor.

Realty'den gayrimenkulde İngiltere açılımı!

Gayrimenkul sektöründe “İşletme Tipi Franchise Sistemi”ni uygulayan Realty Türk girişimciler için İngiltere’nin kapılarını araladığını açıkladı. 

Endeksa ve Realty World Türkiye'den işbirliği!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com ile dünyanın önde gelen gayrimenkul franchise şirketlerinden Realty World Türkiye işbirliği gerçekleştirdi..

Realty TR, Avrupa ve ABD'de büyüyecek!

İşletme tipi franchise sistemini ilk kez gayrimenkule uyarlayan Fatih Elibol, Realty-TR markası ile 5 kıtada ve 47 ülkede gayrimenkul pazarlaması yapıyor. Elibol, Realty TR markasını Avrupa ve ABD'de büyütmeyi hedefliyor.

Realty World Türkiye, Van'da ofis açtı!

Türkiye’nin en çok tercih edilen gayrimenkul franchise markası Realty World Türkiye, Van’daki ilk ofisini açarak Türkiye genelinde toplam 200’e yakın ofis sayısına ulaştı

ERA, Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına katıldı!

Bu yıl ilki düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına ERA Gayrimenkul Türkiye de katıldı. 21-22 Ocak tarihlerinde gerçekleşen fuara birçok sektörden 30’a yakın marka ürünleriyle yer aldı.

1A Plus, franchise sayısına kota getirdi!

Franchise sektöründe farklılıkları ile birçok ilke imza atan 1A Plus, franchise sahibini koruyan yeni bir proje geliştirdi. Her şehirde bölgeler oluşturarak açacağı franchise işletme sayısını belirleyen, böylelikle tek, güçlü ve nitelikli işletmeler kurmayı hedefleyen 1A Plus ilk olarak İzmir ve Ank

The Global Franchise Market Fuarı 14-15 Kasım'da!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin önemli şirketlerinden INDEX Holding bünyesindeki Index Fuarcılık tarafından düzenlenecek The Global Franchise Market Fuarı, 14-15 Kasım tarihleri arasında, Dubai Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Franchise ararken neden emlak sektörü?

Kendi işinin sahibi olmak isteyenler için Franchise en uygun seçenektir. Pek çok avantaj, bu yolu ideal kılmaktadır. Bu avantajlara ek olarak Emlak sektöründeki yükseliş, Emlak Franchise ‘ına olan ilgiliyi de arttırmaktadır.

1A Plus, 2 bin 500 franchise markası arasında ilk 100'e girdi!

Son olarak İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde franchise ofisi açan 1A Plus, 2500 franchise markası arasından ilk 100'e girmeyi başardı.

Tavuk Dünyası'nın hedefi 50 yeni franchise vermek!

yatırımlarla büyüyecek 2012 yılında ilk şubesini açan Tavuk Dünyası, bugün Türkiye'de 32 şehirde 103 noktada hizmet veriyor. Şirketin 2017 yılı hedefi ise 50 yeni franchise vermek.

İlhan Çöpoğlu: Gayrimenkul franchise sektörü değişmek zorunda!

Batı Yakası Danışmanlık kurucusu İlhan Çöpoğlu Türkiye’de gayrimenkul piyasası ve sektör içindeki franchise ağlarını bayiliklobisi.com ‘a değerlendirdi.

Emlak franchise diğer franchiselardan neden daha mantıklı?

Franchise sistemi iş kurma için ideal olmakla birlikte, sektör seçimi asıl önemli konudur. Doğru bir sektörde yer almak, iş başarısızlığı ihtimalini de en aza indirecektir. Peki Emlak franchise diğer franchiselardan neden daha mantıklı?

Birgül Dalgakıran, ERA Franchise Geliştirme Direktörü oldu!

Gayrimenkul franchise geliştirme sektörünün deneyimli ismi Birgül Dalgakıran, ERA Gayrimenkul Türkiye’de Franchise Geliştirme ve Eğitim Gelişim Direktörü olarak göreve başladı. Dalgakıran'ın, ticari gayrimenkul ve franchise alanında uzmanlıkları bulunuyor.

Realty Franchise Haberi

Realty Franchise

ReaItyCo, uzun Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirilen ve dünyada gayrimenkul sektörüne ilk kez uyarlanan ‘İşletme Tipi Franchise Sistemi’ yöntemi ile Türkiye’de ve dünyada büyümeyi planlıyor.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; İlginç bir girişim öyküsü bulunan Fatih Elibol’un kurucusu ve sahibi şirket, halihazırda 5 kıtada ve 47 ülkede faaliyet yürütüyor. RealtyCo’nun portföy değeri 2017 yılı itibariyle 800 milyar Euro'ya ulaşıyor.

RealtyCo konusunda öncelikle gayrimenkul alanına getirdiği işletme tipi franchise sistemini açıklamakta yarar var. Franchise yatırımcısının detaylarla vakit harcamadan direkt olarak işine ve pazarlamaya yoğunlaşması için “işletme Tipi Franchise Sistemi”ni hayata geçirdiklerini belirten Realty®Co. Başkanı Fatih Elibol, sistemi şöyle açıklıyor: “Ülkenin her bölgesinde franchise ofislerimizin güçlerine güç katmak için çalışıyoruz. Ofisleri kuruyoruz, hukuk ve mali müşavirlik desteği veriyoruz, çağrı merkezlerini yönetiyoruz, ilanlarını biz...