11 / 05 / 2024

Realty Plus ofis

Realty Plus ofis

Realty Plus, yılsonuna kadar ağırlıklı İstanbul olmak üzere 10 yeni franchise şubesi daha açmayı planlıyor. Markanın 2013 sonuna kadar franchise hedefi ise 75

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi ile satılık ofisler!

A plus ofis projesi kalitesindeki Balance Güneşli'de Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimi sunuluyor.

Internationul Realty Plus, Arap ortakla körfeze açıldı!

Markalı emlak danışmanlığı firması olan Internationul Realty Plus, Arap sermayesini, Körfez ülkelerindeki temsilcilikleri üzerinden, Türkiye’de gayrimenkul yatırımına çekmeyi planlıyor.

Realty TR, 5 ofis daha açacak!

Fatih Elibol’un kurduğu Realty-TR hedef büyüttü. Realty TR, 2017 sonuna kadar Türkiye'de 5 ofis daha açacak...

Realty World Türkiye, Van'da ofis açtı!

Türkiye’nin en çok tercih edilen gayrimenkul franchise markası Realty World Türkiye, Van’daki ilk ofisini açarak Türkiye genelinde toplam 200’e yakın ofis sayısına ulaştı

Afrodit Tekstil, Business İstanbul’da mağaza açacak!

Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Afrodit Tekstil de katıldı. Business İstanbul’da 1.400 metrekarelik merkez ofis alanına sahip olan Afrodit Tekstil, 4’üncü mağazasını da Business İstanbul’da hizmete açacak.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Business İstanbul projesi Haziran'da teslim ediliyor!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un 1. etabı, 2017 Haziran ayında iş dünyasına hizmet vermeye başlayacak. 1. etapta yer alan üç bloğun satışlarının yüzde 95’i tamamlanmış bulunuyor.

Balance Güneşli ofis bloklarında satış ve kiralama başladı!

Basın Ekspres’in tek A plus ofis projesi Balance Güneşli’de, Yaşam Sokağı ile entegre ‘müstakil ofis bloklarının’ satış ve kiralamasına Mart ayı itibari ile başlandı.

Balance Güneşli: Basın Ekspres'in fırsat sunan projesi!

Güneşli ve çevresinin tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, teslime hazır ofisleri ile güçlü bir yaşam ve yatırım değeri olarak öne çıkıyor. Altyapı yatırımlarının hızla tamamlanması, kamu ve özel sektör yatırımlarının yoğunlaşması ile bölge İstanbul’un parlayan yıldızı…

Ankara Arp Kule'de A plus çalışma ortamı!

Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile Ankara'nın ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Arp Kule, Eskişehir Yolu'nun A plus ofis projesi olarak gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından lokasyonu, inşaat kalitesi, teknik sosyal donatıları ile iyi bir yatırım aracı olarak görülüyor.

Balance Güneşli'den Eylül kampanyası!

Basın Ekspres’in tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, Eylül ayına büyük bir kampanya ile giriyor. Balance Güneşli’de kazançlı bir ofis yatırımı yapmak isteyenler 31 Ekim’e kadar yüzde 20 peşin, 0.70 faiz ve 60 ay vade uygulamasından yararlanabilecek...

Realty World, İzmir Torbalı'da ofis açtı!

Dünyanın en çok bilinen gayrimenkul markası olan Realty World artık İzmir Torbalı'da. Uzun yıllardır emlak sektöründe hizmet veren Ahmet Demir, Realty World ile ilçede hizmet verecek.

Business İstanbul'un iklimlendirmesi Arçelik-LG'ye ait!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un iklimlendirme sistemleri, çevre dostu ve enerji verimliliği yüksek ürünleri mimari uygulamalara taşıyan Arçelik-LG tarafından gerçekleştirilecek.

Realty Plus ofis Haberi

Realty Plus ofis


ABD’nin en hızlı büyüyen markalı emlak danışmanlık firması olan International Realty Plus, Türkiye’de de franchise atağına kalktı. 


Yılsonuna kadar 10 yeni franchise ofisi daha açmayı planlayan firmanın hedefinde ise ağırlıklı olarak İstanbul yer alıyor. Realty Plus markasını Türkiye’ye getiren ve şu anda genel müdürlük görevini yürüten Hüseyin Altaş, ülkemizde ve özellikle İstanbul’da markalı emlak danışmanlarına ihtiyacın çok fazla olduğunu belirterek “Realty Plus olarak Çekmeköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Esenyurt, Başakşehir, Ümraniye ve Sancaktepe gibi İstanbul’un gayrimenkul hareketliliği yoğun olan lokasyonlarında yeni ofisler açacağız. 2013 yılı sonuna kadar ülke genelindeki ofis sayımızı 75’e çıkarmayı planlıyoruz” dedi. 


Bölgeye göre farklılık göstermekle birlikte bir Realty Plus ofisi açmak için ortalama 15 bin TL sermaye yeterli olabiliyor.   


Gayrimenkul danışmanlığı konusunda 1994 yılından beri Kuzey Amerika’da hizmet...