06 / 05 / 2024

Realty Plus ofisi açmak

Realty Plus ofisi açmak

Ülke genelinde 3.5-4 milyon kiralanabilir konut olduğu tahmin ediliyor. Realty Plus Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, Türkiye'deki gayrimenkul sektörünün, kendi işini kurmak isteyen girişimci adayları için önemli bir fırsat sunduğu söyledi.

Kristal Plus 'Trophy Kupası' ödülünü kazandı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul firması Kristal Türkiye’nin tüm ofisleri içinde 2. Çeyrek Toplam Ciro Şampiyonu Bursa ofisi Kristal Plus Gayrimenkul olarak "Trophy Kupası" ödülünü kazandı. 

Varyant Karşıyaka Plus satış ofisi!

Varyant Karşıyaka Plus satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teslimlerin başladığı Varyant Karşıyaka Plus'ta 2+1'den 5+1'e  kadar daire tipleri sunuluyor.

Strada Plus Bahçeşehir satış ofisi!

Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Strada Plus'ta fiyatlar 239 bin 500 TL'den başlıyor. Strada Plus Bahçeşehir satış ofisi telefon numarasıyla iletişime geçerek projenin detayları hakkı bilgi edinebilirsiniz...

Internationul Realty Plus, Arap ortakla körfeze açıldı!

Markalı emlak danışmanlığı firması olan Internationul Realty Plus, Arap sermayesini, Körfez ülkelerindeki temsilcilikleri üzerinden, Türkiye’de gayrimenkul yatırımına çekmeyi planlıyor.

1A Plus, 2 bin 500 franchise markası arasında ilk 100'e girdi!

Son olarak İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde franchise ofisi açan 1A Plus, 2500 franchise markası arasından ilk 100'e girmeyi başardı.

Bakırcı Yapı Serenity Plus satış ofisi!

Bakırcı Yapı Serenity Plus satış ofisi ile iletişime geçmek için 0212 698 0 555 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselecek projenin Şubat ayı sonunda satışa çıkması planlanıyor.

Serenity Plus Halkalı satış ofisi!

Serenity Plus Halkalı satış ofisi telefon numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı imzası ile yükselen projede Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek.

Serenity Plus Basın Ekspres projesi ay sonunda satışta!

Bakırcı Yapı Basın Ekspres projesi Serenity Plus için inşaat çalışmalarına başladı. Satış ofisi açılan Serenity Plus projesinde satışlar bu ay sonunda başlayacak...

Propa Plus Evleri Şişli satış ofisi!

Propa Plus Evleri Şişli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 24 ayda tamamlanan Propa Plus Evleri Şişli'de daire fiyatları 367 bin dolardan başlıyor...

Propa İnşaat Propa Plus Residences satış ofisi!

Propa İnşaat Propa Plus Residences satış ofisi adres ve telefon numarası haberimizde yer alıyor. Propa Plus Residences projesinde ev fiyatları 367 bin dolardan başlıyor...

Propa Plus Residence satış ofisi!

Propa Plus Residence satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Propa Plus Residence Zincirlikuyu projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 367 bin dolardan başlıyor...

Şişli Propa Plus satış ofisi!

Şişli Propa Plus satış ofisi telefon numarası 0212 347 39 90 olarak belirlendi. 8 farklı ödeme seçeneği ile daire sahibi olunabilen projede 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Kadıköy Demirli Park Plus satış ofisi!

2 blok halinde hayata geçirilecek olan proje toplam 152 adet daireden meydana geliyor. Kadıköy Demirli Park Plus satış ofisi telefon numarası 444 36 75 olarak belirlendi.

Realty Plus ofisi açmak Haberi

Realty Plus ofisi açmak


TÜİK verilerine göre 2013 yılı ocak-eylül döneminde Türkiye genelinde toplam 862 bin 154 konut, satış nedeniyle el değiştirdi. Bununla birlikte ülke genelinde 3.5-4 milyon kiralanabilir konut olduğu tahmin ediliyor. 


Realty Plus Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, Türkiye'deki gayrimenkul sektörünün, kendi işini kurmak isteyen girişimci adayları için önemli bir fırsat sunduğu söyledi. Sektörün krizlerden çok etkilenmediğini vurgulayan Altaş, "Yılsonuna kadar 40 ofise ulaşmayı hedefliyoruz. Özellikle kadın girişimcilerimize global bir marka çatısında çalışma imkânı sunuyor ve onları Realty Plus ofisi açmaya davet ediyoruz"...