12 / 05 / 2024

Realty Plus şube

Realty Plus şube

Realty Plus, yılsonuna kadar ağırlıklı İstanbul olmak üzere 10 yeni franchise şubesi daha açmayı planlıyor. Markanın 2013 sonuna kadar franchise hedefi ise 75

Internationul Realty Plus, Arap ortakla körfeze açıldı!

Markalı emlak danışmanlığı firması olan Internationul Realty Plus, Arap sermayesini, Körfez ülkelerindeki temsilcilikleri üzerinden, Türkiye’de gayrimenkul yatırımına çekmeyi planlıyor.

Realty-TR Kayseri'de şube açtı!

ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra Türkiye'de de büyümeye devam ediyor. Dünyada 30 dan fazla ülkede ofisleri bulunan Realty-TR, artık Kayseri'de de hizmet verecek.

Plus Kitchen Nişantaşı'nda şube açtı!

Açıldığı günden bu yana sağlıklı beslenmek isteyenlere doğal ve farklı alternatifler sunan Plus Kitchen, 10 Haziran Çarşamba günü birbirinden renkli isimlerin katılımıyla beşinci şubesini Nişantaşı’nda açtı.

Realty-TR 3 yılda 250 şube açacak!

ABD'de büyüttü Türkiye'ye döndü 2000 yılında ABD'de başlayan ve 10 yıl süren Ar-Ge çalışmaları sonucu doğan Realty firması artık Türkiye emlak pazarında hizmet vermeye başladı.

Realty Plus Türkiye, Rus gayrimenkul pazarına girdi!

Realty Plus Türkiye, yurt dışına yönelik şubeleşme çalışmalarında da atağa kalktı. Geçtiğimiz ay Makedonya’da ofis açan firma, şimdi de Rus yatırımcılara, Türkiye’deki projeleri pazarlamak üzere Moskova’da hizmet vermeye başladı.

Hangi yabancı hangi şehre ilgi gösteriyor?

International Realty Plus Türkiye CEO’su Hüseyin Altaş, İsraillilerin Türk ortaklar bularak daha çok Şanlıurfa ve KKTC’den emlak aldığına işaret ederek, “İngilizler, Antalya’dan Batman’a kadar, Türkiye’nin her yerine ilgi gösteriyor” dedi

Hüseyin Altaş: 'Altın günü' yerini ev alma gününe bıraktı!

ABD merkezli gayrimenkul şirketi International Realty Plus (IRP) Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, kadınların yatırım amaçlı düzenledikleri 'altın günleri' artık yerini 'ev alma günleri'ne bırakıyor dedi...

2013'te 1.3 milyon emlak satıldı!

International Realty Plus (IRP) Real Estate Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, sektörün Türkiye'deki gelişimini değerlendirdi. 2013'te 1 milyon 363 bin 124 adet emlak satışı gerçekleştirildiğini söyledi...

Emlak sektöründeki işlem hacmi 2013 yılında 35 milyar dolar oldu!

International Realty Plus (IRP) CEO'su Altaş, 2013 yılında 1 milyon 363 bin 124 emlak satıldığını ve sektördeki işlem hacminin de yaklaşık 35 milyar dolar olduğunu açıkladı .

Hüseyin Altaş: Yabancı yatırımcı için gayrimenkulde en cazip yer İstanbul!

International Realty Plus (IRP) Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, 2013 yılında Türkiye'de 1 milyon 363 bin 124 emlak satıldığını, sektördeki is hacminin de yaklaşık 35 milyar dolar olduğunu bildirdi.

35 milyar dolarlık konut satışı gerçekleşti!

International Realty Plus (IRP) Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, 2013 yılında Türkiye'de 1 milyon 363 bin 124 emlak satıldığını, sektördeki iş hacminin de yaklaşık 35 milyar dolar olduğunu bildirdi.

Hüseyin Altaş: Yabancı yatırımcı için gayrimenkulde en cazip yer İstanbul!

International Realty Plus (IRP) Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, 2013 yılında Türkiye'de 1 milyon 363 bin 124 emlak satıldığını, sektördeki is hacminin de yaklaşık 35 milyar dolar olduğunu bildirdi.

Türkiye'de 2013 yılında 35 milyarlık ev satıldı!

En çok satış 13 milyar dolarla istanbul'da gerçekleşti. International Realty Plus (IRP) Real Estate Türkiye CEO'su Hüseyin Altaş, toplam konut sayısının 15.5 milyonu aştığını söyledi.

Realty Plus şube Haberi

Realty Plus şube


ABD’nin en hızlı büyüyen markalı emlak danışmanlık firması olan International Realty Plus, Türkiye’de de franchise atağına kalktı. 


Yılsonuna kadar 10 yeni franchise ofisi daha açmayı planlayan firmanın hedefinde ise ağırlıklı olarak İstanbul yer alıyor. Realty Plus markasını Türkiye’ye getiren ve şu anda genel müdürlük görevini yürüten Hüseyin Altaş, ülkemizde ve özellikle İstanbul’da markalı emlak danışmanlarına ihtiyacın çok fazla olduğunu belirterek “Realty Plus olarak Çekmeköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Esenyurt, Başakşehir, Ümraniye ve Sancaktepe gibi İstanbul’un gayrimenkul hareketliliği yoğun olan lokasyonlarında yeni ofisler açacağız. 2013 yılı sonuna kadar ülke genelindeki ofis sayımızı 75’e çıkarmayı planlıyoruz” dedi. 


Bölgeye göre farklılık göstermekle birlikte bir Realty Plus ofisi açmak için ortalama 15 bin TL sermaye yeterli olabiliyor.   


Gayrimenkul danışmanlığı konusunda 1994 yılından beri Kuzey Amerika’da hizmet...