05 / 05 / 2024

Realty TR gayrimenkul sektörü

Realty TR gayrimenkul sektörü

Gayrimenkul sektöründe Türkiye'nin tek global markası olan ®Realty-TR, uzun yıllar süren ARGE çalışmaları sonucu kuruldu. Peki Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

Karadağ hükümetinden gayrimenkul yatırımcılarına teşvik paketi!

Türkiye'deki yatırımcılara Karadağ'da gayrimenkul satışı gerçekleştiren Realty Balkans Emlak'tan gayrimenkul uzmanı Fatih Candan, bölgedeki piyasa şartlarını ve sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mezar A Abdelall tarafından kuruldu.

Domturk Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domturk Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmıtrıy Orlyanskıy tarafından kuruldu.

Nexus Tr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Tr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Asuman Balcıoğlu ve Funda Vurucu ortaklığında kuruldu.

Bosforus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bosforus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dına Shılo ve Smıtrıı Shılo ortaklığında kuruldu.

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Alhelal tarafından kuruldu.

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ekaterina Orlova tarafından kuruldu.

Tina Global Realty İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tina Global Realty İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Amır Borazjanı tarafından kuruldu.

Numidia Realty Gayrimenkul Kuyumculuk Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Numidia Realty Gayrimenkul Kuyumculuk Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Yasin Güney ve Adlane Bled ortaklığında kuruldu.

Realty Blue Mavi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Realty Blue Mavi Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mehmet Başköy tarafından kuruldu.

Tulip Realty Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tulip Realty Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Altıntaş tarafından kuruldu.

Realty TR gayrimenkul sektörü Haberi

Realty TR gayrimenkul sektörü

®Realty-TR, franchise türü olarak dünyanın en çok tercih edilen franchising sistemi "İşletme Tipi Franchising" sistemini tercih etmiştir. 

Burada Franchise Alan ve Franchise Veren arasında sadece ürün, servis ve marka alanında değil, bir bütün olarak işletme sistemi içerisinde pazarlama ve yönetimle ilgili tüm faaliyetler yer alır. Çok basit bir anlatımla, bu tür franchising "tabela satmak" değil, bir bütün olarak sistemin nasıl işleyeceğiyle ilgili her türlü bilgi ve deneyim aktarımı şeklinde tanımlanabilir. İşletme sistemi franchising sözleşmesinde yer alan 4 temel unsur şunlardır:  Franchise Alan sahip olduğu belirli bir ismin veya markanın kullanılması için Franchise Veren’e izin verir.  Franchise Alan üzerinde, sözleşme süresince devam eden bir denetim mevcuttur.  Yine sözleşme boyunca Franchise Veren, Franchise Alan’a belirli yardım ve hizmetlerde bulunur....