08 / 05 / 2024

Realty-TR hedefleri

Realty-TR hedefleri

NY Estate isimli siteyi kuran Fatih Elibol, şimdi de Türkiye'de kurduğu Realty-TR ile Türkiye ve dünyada gayrimenkul danışmanlığı yapıyor. Realty-TR 250 franchise ofis kurmayı hedefliyor..

TOKİ'nin uzun vadeli kredi derecelendirme notu TR AAA!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın uzun vadeli kredi derecelendirme notu TR AAA olarak belirlendi.

Executive Realty Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Executive Realty Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Shahzad Faisal Mangi tarafından kuruldu.

Perose Tr Dekorasyon ve İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Perose Tr Dekorasyon ve İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hamoud ve Nezar Sheikh Trab ortaklığında kuruldu.

YDA İnşaat'ın kredi notu uzun vadeli TR AA+, kısa vadeli TR A1!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret'in uzun vadeli kredi derecelendirme notu TR AA+, kısa vadeli kredi derecelendirme notu TR A1,  görünümü ise "durağan" olarak teyit edildi...

Realty Portal Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Realty Portal Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'de 100 TL sermaye bedeli ile  Reza Hassani ve Sedat Balci ortaklığında kuruldu. 

Dac Realty Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Şirketi kuruldu!

Dac Realty Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Soichiro Masuoka tarafından kuruldu.

Trı M H İnşaat Emlak Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Trı M H İnşaat Emlak Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ra 500 bin TL sermaye bedeli ile Murhaf Al Mubaıd tarafından kuruldu. 

Realty World Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

İki şirket arasında imzalanan anlaşma ile Realty World Türkiye, QNB Finansbank'ın Xclusive+ ve Private Banking üyelerinin gayrimenkul yatırım danışmanlığını yapacak...

Gred Tr Global Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gred Tr Global Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Türker tarafından kuruldu. 

Trıple M Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıple M Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muneera Nasser A.Al-Mısnad tarafından kuruldu. 

Misk Realty Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Misk Realty Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rafat Alshantı tarafından kuruldu. 

Trımıx Travel Turizm Acenteliği Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trımıx Travel Turizm Acenteliği Ve Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Hümeyra Coşkun ve Büşra Çakıcı ortaklığında kuruldu. 

Sonuç Realty Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sonuç Realty Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Arslanoğlu tarafından kuruldu. 

Realty-TR hedefleri Haberi

Realty-TR hedefleri

Amerika'daki New York Üniversitesi'ne eğitim için gittiğinde ev bulmakta zorlanan, daha sonra internet üzerinden bu ülkede ev arayan öğrencilerin hayatını kolaylaştıracak NY Estate isimli siteyi kuran Fatih Elibol, şimdi de Türkiye'de kurduğu Realty-TR ile Türkiye ve dünyada gayrimenkul danışmanlığı yapıyor. 


Geliştirdiği projelerle ABD'nin en büyük gayrimenkulcülerinden olan Donald Trump'ın şirketinde yedi yıl görev yapan Elibol "İnsanların yaşadığı sıkıntıları göz önüne alarak emlak işi yapıyoruz" diye konuştu. 

'En verimli sistem' Elibol, şunları söyledi: "Dünyanın dört bir yanında ofislerimiz var. Yabancı ülkelerde ev almak isteyenlere veya Türkiye'de ev almak isteyen yabancılara güvenilir bir hizmet sunuyoruz." 28 ülkede 32 ofisleri bulunduğunu ve güvenilir bir organizasyon olduklarını belirten Elibol, "İstanbul'da da Bostancı ve Ataşehir'de franchise sistemiyle ofisler açacağız. Bunu Türkiye'nin her iline yaymayı hedefliyoruz. 

Dünyanın en...