05 / 05 / 2024

Realty TR nedir

Realty TR nedir

Gayrimenkul sektöründe Türkiye'nin tek global markası olan ®Realty-TR, uzun yıllar süren ARGE çalışmaları sonucu kuruldu. Peki Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Gayrimenkul sektöründe Türkiye'nin tek global markası olan ®Realty-TR, uzun yıllar süren ARGE çalışmaları sonucu kuruldu. Peki Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Realty TR, Avrupa ve ABD'de büyüyecek!

İşletme tipi franchise sistemini ilk kez gayrimenkule uyarlayan Fatih Elibol, Realty-TR markası ile 5 kıtada ve 47 ülkede gayrimenkul pazarlaması yapıyor. Elibol, Realty TR markasını Avrupa ve ABD'de büyütmeyi hedefliyor.

Realty TR, 5 ofis daha açacak!

Fatih Elibol’un kurduğu Realty-TR hedef büyüttü. Realty TR, 2017 sonuna kadar Türkiye'de 5 ofis daha açacak...

Realty TR, kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yaptı!

Dünyanın 50'den fazla ülkesinde gayrimenkul danışmanlığı yapan, Türk firması Realty TR, kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yaptı

Ruslar'ın konuta olan ilgisi devam ediyor!

2 yıl önce Türkiye pazarına giren Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık şirket Ceo’su Fatih Elibol, son 3 yıldan bu yana yabancılara olan satışların yükseliş trendini sürdürdüğünü söyledi.

Realty-TR Beylikdüzü'nde açılıyor!

2000 yılında ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra hem Türkiye'de hem de İstanbul'da büyümeye devam ediyor.

Realty-TR Kayseri'de şube açtı!

ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra Türkiye'de de büyümeye devam ediyor. Dünyada 30 dan fazla ülkede ofisleri bulunan Realty-TR, artık Kayseri'de de hizmet verecek.

Realty-TR 250 franchise ofis sayısına ulaşmayı hedefliyor!

NY Estate isimli siteyi kuran Fatih Elibol, şimdi de Türkiye'de kurduğu Realty-TR ile Türkiye ve dünyada gayrimenkul danışmanlığı yapıyor. Realty-TR 250 franchise ofis kurmayı hedefliyor..

Realty- TR'dan kadın girişimciye özel ödeme koşulları!

Türkiye pazarına 2014'ün son çeyreğinde adım atan Realty- TR, kadınların iş yaşamında daha aktif olmaları, maddi özgürlüklerini kazanmaları ve sosyal hayatın içinde rol oynamaları amacıyla bir proje başlattı.

Realty-TR'dan kadın girişimciye destek!

Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık şirketi, kadınların iş yaşamında daha aktif olmaları amacıyla bir proje başlattı. Firma, franchise almak isteyen girişimci kadınlara, avantajlı ödeme koşulları sunuyor.

Realty-TR AIPP üyesi oldu!

Uluslararası Gayrimenkul Profesyonelleri Birliği (Assosiation Of International Property Professionals-AIPP), Türkiye'de gayrimenkul satışı yapan Realty-TR'yi üye olarak kabul etti..

Realty-TR 3 yılda 250 franchise noktasına ulaşacak!

27 ülkede 31 franchise ofislerinin bulunduğunu söyleyen Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık'ın sahibi Fatih Elibol, Türkiye’de 3 yıl içinde 250 franchise noktasına ulaşmayı hedefliyor

Realty-TR 250 franchise noktasına ulaşacak!

27 ülkede 31 franchise ofislerinin bulunduğunu söyleyen Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık'ın sahibi Fatih Elibol, Türkiye’de 3 yıl içinde 250 franchise noktasına ulaşmayı hedefliyor.

Realty TR nedir Haberi

Realty TR nedir

®Realty-TR, franchise türü olarak dünyanın en çok tercih edilen franchising sistemi "İşletme Tipi Franchising" sistemini tercih etmiştir. 

Burada Franchise Alan ve Franchise Veren arasında sadece ürün, servis ve marka alanında değil, bir bütün olarak işletme sistemi içerisinde pazarlama ve yönetimle ilgili tüm faaliyetler yer alır. Çok basit bir anlatımla, bu tür franchising "tabela satmak" değil, bir bütün olarak sistemin nasıl işleyeceğiyle ilgili her türlü bilgi ve deneyim aktarımı şeklinde tanımlanabilir. İşletme sistemi franchising sözleşmesinde yer alan 4 temel unsur şunlardır:  Franchise Alan sahip olduğu belirli bir ismin veya markanın kullanılması için Franchise Veren’e izin verir.  Franchise Alan üzerinde, sözleşme süresince devam eden bir denetim mevcuttur.  Yine sözleşme boyunca Franchise Veren, Franchise Alan’a belirli yardım ve hizmetlerde bulunur....