14 / 05 / 2024

Realty-TR Türkiyede 250 franchisea ulaşacak

Realty-TR Türkiyede 250 franchisea ulaşacak

27 ülkede 31 franchise ofislerinin bulunduğunu söyleyen Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık'ın sahibi Fatih Elibol, Türkiye’de 3 yıl içinde 250 franchise noktasına ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı

Zeytin üretiminde kara tablo! Akhisar'da rekolte düştü, zeytinyağı 250 lirayı bulabilir!

Akhisar Ziraat Odası Ahmet Akbuğa, bu yıl zeytinyağında rekoltenin düşük olacağını belirterek, “Yüzde 80 oranında bir üretim kaybı yaşanabilir. Zeytinyağının litresi 250 liraya kadar çıkabilir” dedi.

Tuzla'da 250 aile tapularına kavuştu!

Tuzla’nın Mimar Sinan Mahallesi’nde 15 yıldır süren tapu sorunu çözen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, düzenlenen törenle 250 aileye daha tapularını teslim etti. 

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Realty World Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

İki şirket arasında imzalanan anlaşma ile Realty World Türkiye, QNB Finansbank'ın Xclusive+ ve Private Banking üyelerinin gayrimenkul yatırım danışmanlığını yapacak...

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Albaraka Türk 250 milyon TL kira sertifikası ihraç etti!

Albaraka Türk, yurt içinde 250 milyon Türk Lirası tutarlı kira sertifikası ihracı gerçekleştirdi

Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Gayrimenkul sektöründe Türkiye'nin tek global markası olan ®Realty-TR, uzun yıllar süren ARGE çalışmaları sonucu kuruldu. Peki Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Kuveyt Türk, 250 milyon liralık kira sertifikasını halka arz ediyor!

Kuveyt Türk, bu ay halka arz yoluyla ihraç edeceği 250 milyon lira değerindeki kira sertifikası için 7-9 Mayıs'ta talep toplamaya başlayacak. 

Katar 250 fabrikalık OSB'yi Türk mallarıyla inşa edecek!

Katar, Türk markalarına kapıyı sonuna kadar açtı. Katar, 250 fabrikalık OSB'nin malzemelerinin Türkiye’den tedarik edilmesi için talimat verdi...

MIPIM 2018 kapılarını açtı!

Gayrimenkul alanındaki tüm paydaşların bir araya geldiği MIPIM 2018’de Türkiye, 250 kuruluş ve 657 kişilik temsiliyetle adeta çıkarma yaptı. 

Endeksa ve Realty World Türkiye'den işbirliği!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com ile dünyanın önde gelen gayrimenkul franchise şirketlerinden Realty World Türkiye işbirliği gerçekleştirdi..

Realty TR, Avrupa ve ABD'de büyüyecek!

İşletme tipi franchise sistemini ilk kez gayrimenkule uyarlayan Fatih Elibol, Realty-TR markası ile 5 kıtada ve 47 ülkede gayrimenkul pazarlaması yapıyor. Elibol, Realty TR markasını Avrupa ve ABD'de büyütmeyi hedefliyor.

Realty TR, 5 ofis daha açacak!

Fatih Elibol’un kurduğu Realty-TR hedef büyüttü. Realty TR, 2017 sonuna kadar Türkiye'de 5 ofis daha açacak...

Realty-TR Türkiyede 250 franchisea ulaşacak Haberi

Realty-TR Türkiyede 250 franchisea ulaşacak

Realty-TR, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye gösterdiği ilginin ardından rotasını yurtiçine çevirdi. Gelen talepler sonucunda 2020’de başlatmayı planladığı yurtiçi yapılanmasını geçen yıl hayata geçiren şirket, Türkiye’de kısa süre içinde büyümeyi hedefliyor. 


Realty-TR firmasının kuruluş hikayesi ise aslında Amerika’da başlıyor. New York Üniversitesi’nde öğrenim görmek için 1996’da Amerika’ya giden Fatih Elibol, hem yabancı hem de öğrenci olduğu için ev bulma konusunda sıkıntı yaşıyor. Kendisi gibi aynı sıkıntıları yaşayanlara çözün sunmak için “NY Estate” isimli online ev kiralama ve satış sitesini kuran Elibol, yoğun bir ilgiyle karşılaşıyor. Bu projeyle Donald Trump’ın üniversite öğrencileri arasında düzenlediği bir yarışmada birinci olan Elibol, 1996 ‘dan 2004’e kadar Donald Trump ile birlikte çalışıyor ve tam da bu süreçte Realty-TR şirketinin temelleri atılıyor. 


Harvard Üniversitesi’nde de master yapan ve 2004’te...