05 / 05 / 2024

Realty-TR türkiyede nerelerde mağaza açacak

Realty-TR türkiyede nerelerde mağaza açacak

ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra Türkiye'de de büyümeye devam ediyor. Dünyada 30 dan fazla ülkede ofisleri bulunan Realty-TR, artık Kayseri'de de hizmet verecek.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Realty World Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

İki şirket arasında imzalanan anlaşma ile Realty World Türkiye, QNB Finansbank'ın Xclusive+ ve Private Banking üyelerinin gayrimenkul yatırım danışmanlığını yapacak...

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Gayrimenkul sektöründe Türkiye'nin tek global markası olan ®Realty-TR, uzun yıllar süren ARGE çalışmaları sonucu kuruldu. Peki Realty-TR gayrimenkul sektörüne neler sunuyor?

Endeksa ve Realty World Türkiye'den işbirliği!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com ile dünyanın önde gelen gayrimenkul franchise şirketlerinden Realty World Türkiye işbirliği gerçekleştirdi..

Realty TR, Avrupa ve ABD'de büyüyecek!

İşletme tipi franchise sistemini ilk kez gayrimenkule uyarlayan Fatih Elibol, Realty-TR markası ile 5 kıtada ve 47 ülkede gayrimenkul pazarlaması yapıyor. Elibol, Realty TR markasını Avrupa ve ABD'de büyütmeyi hedefliyor.

Realty TR, 5 ofis daha açacak!

Fatih Elibol’un kurduğu Realty-TR hedef büyüttü. Realty TR, 2017 sonuna kadar Türkiye'de 5 ofis daha açacak...

Realty World Türkiye, Van'da ofis açtı!

Türkiye’nin en çok tercih edilen gayrimenkul franchise markası Realty World Türkiye, Van’daki ilk ofisini açarak Türkiye genelinde toplam 200’e yakın ofis sayısına ulaştı

Realty World Türkiye 10'ncu yılını kutladı!

Realty World Türkiye hem 2016 yılının en iyilerini ödüllendirdi hem de 10.yılını muhteşem bir organizasyonla kutladı…

Realty TR, kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yaptı!

Dünyanın 50'den fazla ülkesinde gayrimenkul danışmanlığı yapan, Türk firması Realty TR, kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yaptı

Ruslar'ın konuta olan ilgisi devam ediyor!

2 yıl önce Türkiye pazarına giren Realty-TR Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık şirket Ceo’su Fatih Elibol, son 3 yıldan bu yana yabancılara olan satışların yükseliş trendini sürdürdüğünü söyledi.

Realty-TR Beylikdüzü'nde açılıyor!

2000 yılında ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra hem Türkiye'de hem de İstanbul'da büyümeye devam ediyor.

Realty-TR Kayseri'de şube açtı!

ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra Türkiye'de de büyümeye devam ediyor. Dünyada 30 dan fazla ülkede ofisleri bulunan Realty-TR, artık Kayseri'de de hizmet verecek.

Realty-TR türkiyede nerelerde mağaza açacak Haberi

Realty-TR türkiyede nerelerde mağaza açacak

Kayseri'nin en bilinen caddelerinden Ahievran Caddesi'nde yer alan Realty-TR, 2015'in son çeyreğinde 5 franshise daha vermeyi hedefliyor.


Realty-TR’nin kurucusu Fatih Elibol, uzun yıllar üzerinde çalışıp yarattığı ve Türkiye'de hızla büyütmeyi hedeflediği markası için şunları söyledi… “Dünyadaki ve Türkiye’deki emlak franchise sistemlerini inceleyip,onların eksiklerini görerek, “hep destek tam destek” amacıyla Realty-TR’yi kurdum. Realty-TR olarak biz, dünya üzerinde hizmet verdiğimiz her bir satıcının gayrimenkulünü uluslararası gayrimenkul pazarına dahil ederiz. Realty-TR sistemimiz ile bizimle sözleşme imzalayan gayrimenkul sahiplerine dünyanın her yerinden alıcı üretmek mümkündür. Realty-TR sisteminde . 30 ülkede bulunan gayrimenkul franchise ofislerimizle birlikte çalışır, hızlı sonuç üretiriz. Sistemdeki tüm portföyümüzü uluslararası gayrimenkul fuarlarında tanıtır, alıcılara kolayca ulaşırız. % 100 dil desteğiyle çalışan teknolojik alt yapımız ve 7/24 hizmet veren çağrı merkezimiz Realty-TR...