09 / 05 / 2024

Realtyplus kurucuları

Realtyplus kurucuları

İspanya merkezli yeni nesil emlak pazarlama zinciri Realtyplus, Türkiye Gayrimenkul pazarında yerini aldı.

İnstagramın kurucularından yeni sosyal medya platformu! Fakat bilinenin dışında paylaşımlar olacak

Instagram kurucuları Kevin Systrom ve Mike Krieger yeni bir sosyal medya uygulaması başlatıyorlar,ancak ilk odak noktası sosyal unsurların aksine özellikle içerik üzerinde olacak. En azından ilk aşamalarında.

Realtyplus Ankara’da yerini aldı!

Gayrimenkul piyasasında hareketlilik devam ediyor. İspanya merkezli yeni nesil emlak pazarlama zinciri Realtyplus, Dünya'nın bir çok ülkesinde faaliyetlerine devam ediyor. Şimdi de Ante Gayrimenkul ile Ankara’da yerini aldı.

Realtyplus Türkiye Gayrimenkul pazarında!

İspanya merkezli yeni nesil emlak pazarlama zinciri Realtyplus, Türkiye Gayrimenkul pazarında yerini aldı.

Realtyplus Franchising Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Realtyplus Franchising Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özhan Kadir Carda ve Mehmet Cemil Mazlum ortaklığında kuruldu.

Konut satışlarında yeni bir rekor kırılabilir!

Akyapı kurucularından Mahmut Asmalı, Temmuz 2021 konut satış verilerini değerlendirdi. Mahmut Asmalı, "Geçen yıl olduğu gibi bir kredi kampanyası bu yıl da düzenlenirse bekleyen talebin harekete geçip, yeniden rekor rakamlara ulaşılması mümkün" dedi.

Sanal gerçekliğin inşaat sektöründeki yeri!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Funsef Design - Tech kurucuları Şule Erkınay ve Muhammed Fatih Erkınay ile sanal gerçekliğin inşaat sektöründeki yerini masaya yatırdı.

Yabancıya konut satışı 4 kat arttı!

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Av. Elvan Kakıcı Şimşek, Türkiye’de gayrimenkul almak isteyen yabancıların dikkat etmeleri gerekenlere ve mağdur edilmeleri halinde hukuki haklarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mesan Kilit, Almanya'da ofis ve depo alanları inşa ediyor!

Mesan Kilit’in kurucuları olan Mertöz ailesi, Almanya'nın Freiburg kentinde inşasına start verdikleri Eurokey Invest markasıyla Türk üreticisine Avrupa’nın kapılarını açmayı planlıyor. Eurokey Invest’te, şirketlere ihracat için gereksinim duyulan her destek sunulacak. 

Muammer Aksoy'un evi yıkılıyor!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı, dün de evin yıkımına başlandı.

Muammer Aksoy'un evi için yapılan tescil başvurusuna red!

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kurucularından olan Prof. Dr. Muammer Aksoy'un Ankara Çankaya'da konumlanan konutu için yapılan tescil başvurusu Kurul tarafından onaylanmadı. Gerekçe olarak ise "Kültür varlığı niteliği taşmıyor" denildi.

Tesla, Bitcoin ile ödemeyi askıya aldı!

Tesla'nın kurucularından olan Elon Musk, şirketin araç satışlarında Bitcoin kullanmayı askıya aldıklarını açıkladı. Musk'ın açıklamasından sonra Bitcoin fiyatı düşmeye başladı. 

Bill Gates'in Kastamonu'dan arsa aldığı iddia edildi!

Microsoft şirketinin kurucularındandır ve şu anda şirketin teknik danışmanlığını yapan Bill Gates'in Kastamonu'dan arsa aldığı iddiası sosyal medyayı yıktı geçti.

Larry Ellison, 300 milyon dolarlık adasında yeni şehir kuracak!

Dünyanın Microsoft'tan sonraki en büyük ikinci yazılım şirketi olan Oracle'ın kurucularından milyarder Larry Ellison, atın aldığı adada hayallerini hayata geçirebilirse dünyada bir ilki başaracak.

Realtyplus kurucuları Haberi

Realtyplus kurucuları

İspanya merkezli ve Realtyplus Emlak Grubu şirketi RP International, en önemli uluslararası gayrimenkul iş platformları arasında yer alarak, gayrimenkul sektörünün dinamiklerini değiştirme hedefiyle Türkiye pazarına girdi.

Dünyada toplamda 19 ülkede olan Realtyplus’un kurucusu Alberto Murcia Jabaloy, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti haklarını gayrimenkul sektörünün deneyimli ismi Özhan Carda ve iş insanı Cem Mazlum’un kurmuş olduğu Realtyplus Franchising Gayrimenkul Danışmanlığı A.Ş. ile Türkiye’de yerini alarak, sektöre yeni bir soluk getirecek. 

Bugün yapılan  tanıtım toplantısında önemli açıklamalar yapan Realtyplus kurucusu Alberto Murcia Jabaloy; “Türkiye'de temsil ediliyor olmamız, özellikle İspanya basınında büyük bir ilgiyle karşılandı. Türkiye pazarı bizim için oldukça önemli. Çünkü, Türkiye'de temsil edilirsek Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetleri’nde daha çabuk yapılanabileceğimizi düşündük. Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz anlaşma, Bosna Hersek ve Romanya...