30 / 04 / 2024

Rebii Akbudak

Rebii Akbudak

İzmir Ticaret Odası 1 Kasım 2014 tarihinde Hilton Otelinde yaptığı törenlerle 129.kuruluş yıl dönemini kutladı. Ödül töreni öncesi İzmir Ticaret Odası meclis Üyesi Rebii Akbudak konuşma yaptı...

Çam Company Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çam Company Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Rebii Çam ve Nimet Çam ortaklığında kuruldu.

Rebii Dağoğlu: Ofislere geri dönüş süreci kademeli olmalı!

Ofislere geri dönüş sürecinde kademeli bir politika izlenmesi gerektiğini anlatan Aldağ A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Rebii Dağoğlu, ''Evden çalışma süreci boyunca herhangi bir aksama yaşamayan departmanlar varsa, buralarda geri dönüş daha ileri bir vadeye bırakılabilir'' dedi.

Alfa Girişimcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Girişimcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rebii Hakkı Çolakoğlu tarafından kuruldu. 

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Zakir Akbudak tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mersin'de emeklilerden TOKİ'ye 5 bin konut başvurusu!

TÜED Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak, emeklilere uygun fiyattan satışı yapılacak konutlar için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) resmi başvuruyu yaptıklarını bildirdi.

ARYM İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARYM İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Gökhan Akbudak, Yakup Ergün, Murat Kor ve Recep Güler ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Maltepe'de kuruldu.

Ekrem Demirtaş: Turizmde Ege adaları ile birlikte çalışmalıyız!

İTO Yönetim Kurulu (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, Meclis Başkanı Rebii Akdurak ve beraberlerindeki İTO heyeti, Sakız Belediye Başkanı Emmanoil Vurnus'u ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

İzmir Ticaret Odası 129. yılını kutladı!

İzmir Ticaret Odası 1 Kasım 2014 tarihinde Hilton Otelinde yaptığı törenlerle 129.kuruluş yıl dönemini kutladı. Ödül töreni öncesi İzmir Ticaret Odası meclis Üyesi Rebii Akbudak konuşma yaptı...

EXPO ve kruvaziyer İzmir'in önünü açtı!

İzmir İtalyan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rebii Akdurak, "Eskiden İtalya'da 'İzmir' dediğim zaman hiç kimse nerede olduğunu bilmiyordu. Ancak kruvaziyer turizmi ve EXPO, İzmir'in İtalya'da iyi bir şekilde tanınmasına neden oldu" dedi.

KayseriPark'ta üç güzeller kampanyasının talihlileri belli oldu!

Kayseri Park'ın üç güzeli sahibini buldu. Büyük ilgi gören ve 276 bin 237 kişinin katıldığı çekiliş sonucunda Selim Emre Opel İnsignia, Selma Akbudak Opel Astra, Ali İhsan Baş da son model Opel Corsa kazandı

Rebii Akbudak Haberi

Rebii Akbudak

İzmir Hilton Otel'de saat 14.00 yapılan ilk töreninde 2013 vergilendirme dönemine ait Vergi ödemede ve ülkemize döviz kazandırmada başarılı oda üyeleri ödülleri verildi.Ödül töreni sonrası saat 19.30 da ise odanın 129 uncu yaşının kutlanacağı resepsiyon ile devam edildi. 


Ödül töreni öncesi İzmir Ticaret Odası meclis Üyesi Rebii Akbudak yaptığı konuşmada; Son ekonomik verilere bakıldığında,ülkemiz ekonomisinde enflasyonunda yükselme ve büyümenin de düşme eğilimde de olduğunu vurguladı. 


İstanbul İstiklal...