02 / 05 / 2024

REC

REC

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, "Bugün ulaştığımız nokta itibarıyla ülkemizin çevre konusunda Avrupa standartlarında bir ilerleme sağlayan ülke konumuna geldiğini söyleyebiliriz." dedi.

REC, İstanbul'a ofis açtı!

İnşaat sektörüne ilgisi süren yabancılar, Türkiye'ye teknik mühendislik hizmetleri vermek için de geliyor. Alman gayrimenkul danışmanlık şirketi REC de bu amaçla Nişantaşı'nda temsilcilik ofisi açtı...

REC, İstanbul temsilcilik ofisini açtı!

İnşaat sektörü yabancıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Yabancılar Türkiye’ye sadece arsa ve gayrimenkul almak için değil, teknik mühendislik hizmetleri vermek için de geliyor. REC, İstanbul temsilcilik ofisini açtı.

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding, Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası inşaatı ihalesini 600 milyon TL bedelle kazandı. Böylece Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için Rönesans Holding’e ödenen para 1.6 milyar TL oldu. 

Rec Mimarlık Emlak İnşaat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rec Mimarlık Emlak İnşaat ve Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cihan Çağal tarafından kuruldu.

Ordu Ünye'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Ünye Belediye Başkanlığı Gürecüle Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü toplam 6 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verecek.

Vakıf GYO ile Rec İnşaat arasında sözleşme imzalandı!

Vakıf GYO T. Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'nin ana yüklenici sözleşmesi imzalanması hakkında bildiri yayınlandı.

İFM Vakıfbank binası 711 milyon TL'ye inşa edilecek!

İstanbul’u dünyada 25 küresel finans merkezi arasına sokmak için projelendirilen İstanbul Finans Merkezi'nde inşa edilecek Vakıfbank binasını 711 milyon TL'ye REC Uluslararası İnşaat yapacak.

Ankara Başkent Emlak Konutları'na 6 firmadan teklif!

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın ihalesi yapıldı. 6 firmadan teklifin geldiği ihalede Rec Uluslararası İnşaat 634 milyon TL olarak teklif verdi.

REC Experts 11 AVM'nin teknik danışmanlığını aldı!

Ticari gayrimenkul firmalarına teknik danışmanlık veren Alman REC Experts GmbH, Multi’nin Türkiye’deki 11 alışveriş merkezinin teknik danışmanlığını aldı..

Multi'nin AVM'leri REC 'in takibinde!

Ticari gayrimenkul firmalarına teknik danışmanlık veren Alman REC Experts GmbH, Multi'nin Türkiye'deki 11 alışveriş merkezinin teknik danışmanlığını aldı.

İklim Değişikliği Paneli düzenlendi!

Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye tarafından Ankara’da “İklim Değişikliği Paneli” düzenlendi. Panelde 1-12 Aralık 2014 tarihleri arasında Peru/Lima’da gerçekleştirilen 20. Taraflar Konferansı’nın sonuçları değerlendirildi.

Ankara'da İklim Değişikliği Paneli düzenlendi!

Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye tarafından Ankara’da “İklim Değişikliği Paneli” düzenlendi. Panelde 1-12 Aralık 2014 tarihleri arasında Peru/Lima’da gerçekleştirilen 20. Taraflar Konferansı’nın sonuçları değerlendirildi..

Müsteşar Dr. Mustafa Öztürk iklim değişikliği paneline katılacak!

Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye tarafından 20 Ocak 2015 tarihinde Ankara’da “İklim Değişikliği Paneli” düzenlenecek. Panele Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Dr. Mustafa Öztürk de katılacak..

İklim Değişikliği Paneli Ankara'da düzenlenecek!

İklim Değişikliği Paneli Ankara'da düzenlenecek. Bölgesel Çevre Merkezi ( REC ) Türkiye tarafından 20 Ocak 2015 tarihinde Ankara’da “ İklim Değişikliği Paneli ” düzenlenecek.

REC gayrimenkuleri teknik takibe alıyor!

Real Estate Consultancy (REC) Genel Müdürü Jens Dehnbostel, gayrimenkul projelerini ruhsat aşamasından itibaren teknik takibe alarak risk unsurlarını ortadan kaldıran sistemi Türkiye’deki projelerde de devreye soktuklarını söyledi...

REC Haberi

REC

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Türkiye'nin çevre konusunda ulaştığı nokta itibarıyla Avrupa standartlarında bir ilerleme sağlayan ülke konumuna geldiğinin söylenebileceğini belirterek, "Bu istikamet doğrultusunda geleceğe yönelik yeni, çevreci politikalar benimseyerek süreci hızlandırma gayreti içindeyiz" dedi.


Ceylan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye ile Merkezi Finans ve İhale Birimi'nin ortaklığında düzenlenen Sürdürülebilir Şehirler Konferansı'ndaki konuşmasında, dünya nüfusunun giderek arttığını ve nüfusun önemli bir bölümünün şehirlerde yaşadığını dile getirerek, daha yaşanabilir şehirlerin kurulması ve gelecek kuşaklara aktarılmasının önem taşıdığına işaret etti.


Gelecek 20 yılda küresel şehir nüfusunun 1,4 milyar kişi artacağının tahmin edildiğini aktaran Ceylan, sınırlı kaynakların aşırı tüketimiyle şehirleşme seviyesi arasında belirgin ve doğrusal bir ilişki bulunduğunu anlattı.


Mehmet Ceylan, küreselleşmeyle bilgi ve kültür yüklü şehirlerin ön plana...