07 / 05 / 2024

Recep Altepe akıllı şehir

Recep Altepe akıllı şehir

2'nci Akıllı Belediyecilik Zirvesi, Bursa'da başladı. Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, daha kaliteli bir yaşamın 'akıllı şehir' kavramıyla birçok noktada kesiştiğini söyledi.

Türkiye, akıllı şehirler konusunda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında!

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Ankara'da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrif ettiği 'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne katıldı.

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde örnek adımlar attık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma programında, Bursa yatırımlarını anlattı

1. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı bugün başlıyor!

Sabah’ın ev sahipliğinde düzenlenen 1. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün başlıyor.

1. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı 11 Nisan'da!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek 1. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı Sabah Gazetesi'nin ev sahipliğiyle düzenlenecek.

Recep Altepe: Daha kaliteli bir yaşam için akıllı belediyecilik şart!

2'nci Akıllı Belediyecilik Zirvesi, Bursa'da başladı. Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, daha kaliteli bir yaşamın 'akıllı şehir' kavramıyla birçok noktada kesiştiğini söyledi.

Recep Altepe İznik’teki amfi tiyatro alanını ziyaret etti!

Roma döneminde yapılan ve İznik’te bulunan 2000 yıllık amfi tiyatroyu ayağa kaldırmak için çalışma başlatıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe İznik’teki amfi tiyatro alanını ziyaret etti.

Recep Altepe: Kaçak yapının önü kesilmeli!

Bursa ve Türkiye ekonomisine büyük katma değer sağlayan üyeleri ile yeni kurulan Yalova Yolu İş Adamları Derneği (YASİAD) Yönetim Kurulu ve Bursa Ticaret Liseliler Vakfı (BUTİVAK) üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret etti.

Recep Altepe: Ulaşım projelerimiz Bursa’yı ön sıralara taşıdı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye başkanı adayı Recep Altepe, "Hizmete gönül verdik. Milletimizin teveccühü ile yeni dönemde de hizmet sevdamızı sürdüreceğiz." dedi...

Recep Altepe: Doğanbey ile ilgili planlar ve çalışmalar bizim dönemimizde olmadı!

Recep Altepe: " Kent merkezinde yüksek katlı inşa edildiği için tartışılan Doğanbey TOKİ konutlarıyla ilgili, "Doğanbey ile ilgili planlar ve çalışmalar bizim dönemimizde olmadı" dedi

Belediyeler artık 'Akıllı Kent' vizyonu ile hareket ediyor!

Yerel seçimlere 3 ay kala hizmet yarışına giren belediyeler, yeni projelerle vatandaşın hayatını kolaylaştırıyor. Belediyeciliği sadece asfalt yol yapmaktan ibaret görmeyen başkanlar, ‘Akıllı Kent’ vizyonuyla hareket ediyor...

Samsung Smart Home platformu, beyaz eşyaları ve akıllı telefonları birbirine bağlıyor!

Samsung 'un CES 2013'te duyurduğu yeni Samsung Smart Home platformu, smart TV'leri, beyaz eşyaları ve akıllı telefonları birbirine bağlıyor, tek bir uygulama üzerinden hepsini yönetmenize izin veriyor.

Temesist Raf Avrupa'ya akıllı raf satacak!

İngiltere'de "En İyi Raf Sistemleri" kategorisinde "Küresel Kalite Ödülü" nün sahibi olan Temesist Raf, İtalya'da açtığı merkez ile İtalyanlardan öğrendiği akıllı mekik raf robotlarını ve akıllı rafları Avrupa'ya satacağını açıkladı.

Recep Altepe akıllı şehir Haberi

Recep Altepe akıllı şehir

Marmara Belediyeler Birliği'nin, BALKAN TÜRKSİAD, Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı işbirliğinde düzenlen ve Turkuvaz Medya Grubu'nun sponsor olduğu 2'nci Akıllı Belediyecilik Zirvesi, Bursa'da başladı. Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, daha kaliteli bir yaşamın 'akıllı şehir' kavramıyla birçok noktada kesiştiğini söyledi. Altepe, "Akıllı şehirler, ancak akıllı belediyecilik hizmetleriyle hayata geçirilebilir" dedi. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da sağlık kavramının ruhen, fiziken ve sosyal yönden sağlıklı olma hali olarak tanımlandığını belirterek, her üç kavramın da doğrudan belediyecilik hizmetleriyle bağlantılı olduğunu kaydetti. 


YAPILAR YAŞLANDI 

Bu hizmetler üretilirken, insan faktörünün asla ihmal edilmemesi gerektiğini vurgulayan Altepe, hizmetin kim için üretildiğinin unutulmaması gerektiğini belirtti. Altepe, "Yerel yöneticilerden talep edilen hizmet beklentisi her geçen gün...