09 / 05 / 2024

Recep Başak

Recep Başak

Özbaşak Taahhüt Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Başak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Bahçelievler, Kocasinan, Ardıç Sokak'ta kuruldu.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın devri bu hafta yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuştu. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın devrinin yapılacağını belirtti...

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi yarın tam kapasite açılıyor!

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, yarın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin video konferans yöntemiyle katılacağı törenden sonra tam kapasiteyle açılacak...

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi 21 Mayıs'ta tam kapasite açılıyor!

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin katılımıyla 21 Mayıs'ta tam kapasite olarak hizmete açılacak....

Başakşehir Şehir Hastanesi 21 Mayıs'ta açılacak!

Sağlık alanında yapılan yatırımlar hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk bölümü daha önce açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci kısmının 21 Mayıs'ta açılacağını söyledi.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin güzergahında yer alan  Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe girdi.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin metro çalışmaları hızlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 500'ü aşkın yatak kapasitesine sahip Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci etabının da 20 Mayıs'ta açılacağını belirtti ve hastaneye gidecek metro çalışmalarının hızlanacağını kaydetti...

Başakşehir Şehir Hastanesi 20 Mayıs'ta tamamen açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videokonferans yöntemiyle katıldığı törenle açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. İlk etabı açılan hastanenin 20 Mayıs'ta tamamen açılması planlanıyor.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ilk etabı açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla katılımıyla İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi hizmete alım ve yerli yoğun bakım solunum cihazı teslim töreni yapılıyor.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarının inşaatı hızlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Mayıs ayında hizmete açılacak olan Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yol çalışmaları hız kazandı.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarında son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla açılışı Mayıs 2020'de gerçekleştirilecek olan Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yol çalışmaları hız kazandı.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yollarının yapımına başlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla açılışı Mayıs ayına çekilen Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yollarının yapımına başlandı.

Başakşehir Şehir Hastanesi Mayıs’ta açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kısa süre içerisinde açılacağını belirttiği Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında sona gelindi…

Başakşehir Şehir Hastanesi 2020'de açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Başakşehir Şehir Hastanesinin yapımı süratle devam ediyor ve önümüzdeki yıl hizmete sunuyoruz." dedi.

Recep Başak Haberi

Recep Başak

Özbaşak Taahhüt Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Başak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta kuruldu. 


Özbaşak Taahhüt Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat yapı malzemelerinin alım satımında bulunabilir,ve anasözleşmesindeyazılı olan diğer işler.


Özbaşak Taahhüt Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Kocasinan, Ardıç Sokak,...