30 / 04 / 2024

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarının inşaatı hızlandı!

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarının inşaatı hızlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Mayıs ayında hizmete açılacak olan Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yol çalışmaları hız kazandı.



Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin tartışmalara sebep olan ve yapımına Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından devam edilen yolun yapım çalışmaları hızlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yol ağında yer alan ve inşaatı tamamlanamadığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sorumluluk alanına dahil edilen Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yolunda geçen hafta başlayan çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünyanın en gelişmiş teknolojilerine sahip 2 bin 682 yataklı hastanenin ilk etabının 20 Nisan 2020 tarihinde hizmete açılacağını müjdelemesinin ardından çalışmalar sürat kazandı.

20 Mayıs tarihinde tam kapasite hizmet vermesi planlanan hastanenin yollarını açılış gününe yetiştirmek amacıyla yoğun emek harcayan Karayolları Genel Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları Anadolu Ajansı tarafından da görüntülendi.

Hastanenin karayolu ulaşım güzergahında oluşturulan inşaat sahasında iş makineleri ve hafriyat kamyonları ile hummalı çalışma yürütüldüğü belirtildi.

 

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin yolları 20 Mayıs'a kadar tamamlanacak


Geri Dön