21 / 05 / 2024

Recep Gül

Recep Gül

Dorukkaya Yapı İnşaat Limited Şirketi, Recep Gül, Ali Soner Güney, Önder Duyuldu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Beşiktaş, Dikiliş Mahallesi, Yenidoğan Sokak Cem Apartmanı'nda kuruldu.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

'Flamingo cenneti' Erçek Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van'ın İpekyolu ilçesinde, birçok kuş türüne ev sahipliğinde bulunan Erçek Gölü, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Salda Gölü betonlaşmayacak!

Salda Gölü'nü gezen ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Salda Gölü'nün betonlaşmayacağını söylediler.

Emine Erdoğan'dan Salda Gölü kararı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 2 Eylül tarihinde Salda Gölü ve çevresinin korunmasına yönelik çalışmaları yerinde inceleyecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'deki dönüşüm sorunu çözülecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Sarıgöl'deki dönüşümle ilgili olarak, "Şimdi bu konu üzerinde gerek Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız gerekse Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum Bey, her ikisini görevlendirdik. İnşallah çok daha seri bir şekilde ele alacaklar " dedi.

Burdur Salda Gölü'ne 300 bin metrekarelik millet bahçesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Burdur mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Salda Gölü'nün çevresine millet bahçesi yapılacağının müjdesini verdi.

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Bursa Uluabat Gölü'ne, 30 milyon TL’lik çevre yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi,Uluabat gölüne 30 milyon TL’lik çevre yatırımı yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, göle temiz su bırakılmasını sağlayacak Akçalar Arıtma Tesisi inşaat alanını inceledi.

Tuz Gölü Depolama Tesisi'ne 2 milyar dolarlık yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuz Gölü Yeraltı Depolama Tesisi'nin açılışında tesise 2 milyar dolarlık yeni yatırım yapıldığını, yatırımın devreye girdiğinde ise günlük gaz miktarı 80 milyon metreküpe çıkacağını söyledi.

Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi’nin açılış törenine katıldı.

İznik Gölü sahili yeniden düzenlenecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada kentin tüm sahillerinde çalışmalarının sürdüğünü belirterek, İznik Gölü sahilinin de Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yeniden düzenleneceğini dile getirdi...

İznik Gölü sahili yeniden düzenlenecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin tüm sahillerinde çalışmalarının sürdüğünü belirterek, İznik Gölü sahilinin de yeniden düzenleneceğinin müjdesini verdi.

Recep Gürkan: Edirne py-pass kanalı bu yıl bitmeli!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Karaağaç'a yapılması planlanan by-pass kanalının yapımını desteklediklerini belirterek, "By-pass kanalının en geç 2015 yılı içerisinde yapılmasını istiyoruz. " dedi.

Recep Gül Haberi

Recep Gül

Dorukkaya Yapı İnşaat Limited Şirketi, Recep Gül, Ali Soner Güney, Önder Duyuldu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta  Beşiktaş, Dikiliş Mahallesi, Yenidoğan Sokak Cem Apartmanı'nda kuruldu. 


Dorukkaya Yapı İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a- Her çeşit konut, sanayi tesisleri inşaatları yapmak. İnşaat malzemeleri inşaat ve sanayi boyaları, sıhhi tesisat malzemeleri ve inşaatta kullanılan tüm malzemelerin alım sayımını yapmak. b- Binaların tadilat, onarım ve dekorasyon işlerini yapmak. c- Emlak Komisyonculuğu işlerin yapmak. d- Otel, Motel, Tatil Köyü vb. turizm işletmelerinin işletmeciliğini yapmak. Şirket amaç ve konusu gerçekleştirmek için konusu ve amacıyla ilgili olmak kaydıyla aşağıdaki işleri yapabilir 1- Konusuyla ilgili olarak olarak açılacak ihalelere katılabilir, teklif verebilir taahhütlerde bulunabilir. 2- Konusuyla ilgili olarak mümessillik, acentelik, komisyonculuk yapabilir. 3- Lüzumlu...