17 / 05 / 2024

Recep Meriç Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Recep Meriç Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Recep Meriç Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hicran Coşyan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Nisan'da Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Meriç üzerine yapılacak ikinci köprü İpsala-Kipi geçişini hızlandıracak...

İpsala ile Kipi (Bahçeköy) sınır kapıları arasında yer alan Meriç Nehri üzerinde yapılması hedeflenen ikinci köprünün, geçişleri hızlandıracağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Recep Baştuğ, Garanti BBWA’da ne iş yapıyor? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor?

Recep Baştuğ Garanti BBWA’da hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Recep Baştuğ ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Meriç Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bulut, Okan Boz ve Zafer Meriç ortaklığında kuruldu.

TOKİ Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi (e-ihale )ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi 22 Mayıs'ta!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi 22 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Bina yapım ve denetimine üniversiteler dahil edilmeli!

İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Recep Özay, “Yapı ve denetim yaygınlaşmalı. Üniversite ve belediyeler iş birliğinde bulunarak bölgelerindeki oluşabilecek olumsuzlukları önceden tespit etmeli” dedi. 

Meriç Homes Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Homes Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Meriç tarafından kuruldu. 

Recep Bayrak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Recep Bayrak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Recep Bayrak tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Of Meriç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Of Meriç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ömer Faruk Meriç ve Ali Onur Meriç ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Meriç Mrc Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Mrc Yapı Denetim Limited Şirketi Tolga Sevecan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nde son durum!

AK Parti İl Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Sağlık Bakanı Recep Akdağ yapımı süren şehir hastanesi ile ilgili olarak Kocaeli Şehir Hastanesi'nin 200 yataklı olacağını dile getirdi.

Meriç kenarındaki yapılaşma yasaya aykırı mı?

EKK, Meriç kıyısındaki yapıların yıkımı için DSİ Bölge Müdürlüğü'nün harekete geçmesinin son günlerde Edirne kamuoyunu meşgul ettiğini, ancak ilgililerin ve idarecilerin bu konudaki açıklamalarının kamuoyunu tatmin etmekten uzak olduğunu söyledi.

Bursa Timsah Arena'nın inşaatı tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapımı tamamlanan 45 bin kişilik Timsah Arena'daki müsabaka oynanmasına Türkiye Futbol Federasyonu'nun yapacağı elektronik cihaz montajlarının ardından başlayacağını söyledi.

Recep Meriç Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Recep Meriç Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Recep Meriç Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hicran Coşyan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu. 


Recep Meriç Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü hırdavat nalburiye ve inşaat yapı malzemelerin alım satımı ithalat ihracat ve pazarlamasını yapmak. b. Her türlü mobilya, aksesuar ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metal aksamlarının alım satımı ithalat ihracat ve  pazarlamasını yapmak                                                                                           c. Her türlü elektrik ve sıhhi  tesisat...