03 / 05 / 2024

recep tayyip erdoğanın mal beyanında neler var

recep tayyip erdoğanın mal beyanında neler var

Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) mal beyanında bulundu. Recep Tayyip Erdoğan'ın mal beyanında neler var? İşte Erdoğan'ın mal varlığı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı! Elektrikli araçlarda yeni dönem resmen başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan 'Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu' başlıklı genelge doğrultusunda kamuda yeni otobüs, otomobil gibi motorlu araç alımlarında elektrikli araçlar öncelikli olarak değerlendirilmesine karar verildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarları hakkında açkılamalarda bulundu. Yapılan açıklama kapsamında kredi ve burs miktarına gelen zam oranı da belli oldu. İşte 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarının detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Melikgazi Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkanı kiraya verecek. Söz konusu ihale 7 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 25 Temmuz tarihinde yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni prim desteği! 3 bin 552 lira verilecek! 6 aydan fazla işsiz kalmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim manifestosunda beş yılda 6 milyon istihdam sözü vererek, her bir vatandaş için aylık 3 bin 552 lira prim teşviki verileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini verdiği ücretsiz doğal gazda son dakika gelişmesi! Detaylar netleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği ücretsiz doğal gaz ile ilgili son dakika haberi geldi. Yaklaşık 20 milyon abonenin yararlanacağı ücretsiz doğalgazın detayları netleşti. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması:  Memurlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan memur maaşları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Erdoğan: ''Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız." dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi için 33 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Personel olma detay ve şartları

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi son başvuru tarihi 25 Nisan 2023 olan personel alım ilanı yayınladı. Detaylar haberimizin devamında...

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki 7 dükkan 10 yıllığına kiraya verilecek! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yer alan 7 adet dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki macera parkı 15 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan Macera Parkı Alanı Yap – İşlet modeli kapsamında 15 yıllığına kiraya verilecek.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki gayrimenkul 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Müjde' açıklaması: 2 bin liranın altındaki borçlar silinecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli bir kabine toplantısının ardından açıklama yaptı. Milyonlarca kişinin merakla beklediği kararnameyi açıkladı. 2 bin lira ve altındaki borçların tasfiye edileceğini duyuruldu. İşte haberin detayları... 

recep tayyip erdoğanın mal beyanında neler var Haberi

recep tayyip erdoğanın mal beyanında neler var

Recep Tayyip Erdoğan'ın mal beyanında neler var?


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçimi için Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) mal bildiriminde bulundu. YSK'ya gelen Başbakan Erdoğan'ın avukatları Ali Özkaya ve Burhanettin Sevencan ile serbest muhasebeci ve mali müşavir Ramazan Kocaboy, mal bildirim formunu teslim etti.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylığının ardından Yüksek Seçim Kuruluna yaptığı mal bildirimi Başbakanlık internet sitesine de konuldu. En son 16 Haziran 2011 tarihli mal bildiriminin yer aldığı internet sitesinde bugün güncelleme yapıldı. Erdoğan'ın özgeçmiş bilgilerinin bulunduğu bölüme konulan, 1 Temmuz 2014 tarihli mal beyanı şöyle: 


- Güneysu-Dumankaya Köyü 2.000 metrekare arsa (Maliyeti 10 bin TL)


- Binek Otomobil (Maliyeti : 234.080 TL)


- Banka hesaplarında toplam 4.404.192,13 TL, 200.000 $


- 500.000 TL alacak. 


Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal beyanında neler var?...