02 / 05 / 2024

red dot ödülleri 2013

red dot ödülleri 2013

NG Kütahya Seramik, ‘seramiğin geleceği’ olarak tanımlanan Nexus serisi ile dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden Red Dot Tasarım Ödülleri’nde ödüle layık görüldü...

Perakende Güneşi Ödülleri dağıtıldı!

Perakende Güneşi Ödülleri'ni 2016 yılında almaya hak kazanan isimler bir araya geldi. Sektörün önemli şirketleri 2017 beklentilerini ve hedeflerini paylaştı.

THBB 2016 Mimarlık Ödülleri Töreni 4 Ocak'ta!

1988 yılından bu yana, kuruluş amacı doğrultusunda betonun doğru ve yerinde kullanımını özendiren Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), malzeme seçimi ve mimari üretim sürecinde yaşanılır çevreler ile estetik yapı örneklerini ödüllendirmek amacıyla bu yıl THBB Mimarlık Ödülleri’nin dördüncüsünü düzenl

Kadir Has ödülleri bu yıl 'yeni kentsel oluşumlar' alanında verilecek!

Kadir Has Ödülleri için başvuru süreci başladı. Ödüller, “Kent Çalışmaları ve Yeni Kentsel Oluşumlar” alanında “Üstün Başarı Ödülü” ve “Gelecek Vadeden Bilim İnsanı Ödülü” kategorilerinde verilecek.

Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi düzenlendi!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen “Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi” düzenlendi.

Novawood’a, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden iki ödül aldı!

Ahşap sektörünün yenilikçi firması Novawood, yılın en önemli mimari ve gayrimenkul projelerinin yarıştığı European Property Awards’tan (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) Türkiye’ye iki ödül getirdi.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri için son başvuru 21 Kasım!

2016 Sektörün yenilikçi markalarından Yurtbay Seramik’in düzenlediği “4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri”ne başvurular devam ediyor.

THBB Mimarlık Ödülleri için son başvuru 3 Ekim'de!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 4 yılda bir verilen THBB Mimarlık Ödülleri’ni bu yıl Arkitera Mimarlık Merkezi desteğiyle düzenliyor. THBB 2016 Mimarlık Ödülleri, geçmiş yıllardan farklı olarak 3 aşamalı bir değerlendirme süreci sonucunda sahibini bulacak.

Türkiye Hazır Beton Birliği Mimarlık Ödülleri başvuruları başladı!

2004 yılında verilmeye başlanan ve 4. kez sahiplerini bulacak olan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Mimarlık Ödülleri bu yıl Arkitera Mimarlık Merkezi desteği ile düzenleniyor.

İnşaat sektörünün global markası Hilti Red Dot’a 4 ödül!

Hilti Red Dot, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı. İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen markalarından olan Hilti, Türkiye pazarında da büyük öneme sahip.

Hilti'ye Red Dot'tan 4 ödül!

İnşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen “Red Dot Ödülü: 2016 Ürün Tasarımı” töreninde dört ürünü ile ödül aldı.

Red Dot'tan Arçelik'e 5 ödül!

Arçelik AŞ, tasarım dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan Red Dot'ta 5 ürünüyle ödüle layık görüldü. Almaya'nın Essen şehrinde düzenlenen ödül töreninde, ödülleri şirket adına Özlem Kök Gültekin ve Onur Onrat aldı.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından düzenlenen ‘XONE-Seramik Tasarım Yarışması' ve ‘XONE Seramik Tasarım Ödülleri’ ile günümüz ve geleceğin tasarımcıları ödüllendirildi.

GarantiMortgage.com Altın Örümcek Ödülleri’nin birincisi!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin web sitesi www.GarantiMortgage.com, Türkiye’deki en iyi internet ve web uygulamalarının belirlendiği Altın Örümcek Web Ödülleri’nde üç ödül birden kazandı.

red dot ödülleri 2013 Haberi

red dot ödülleri 2013


NG Kütahya Seramik, ürettiği koleksiyonlarla birbiri ardına ödül kazanmaya devam ediyor. Son olarak, NG Kütahya Seramik tarafından ‘doğanın geometrik mükemmelliği’ felsefesi ile üretilen Nexus serisi, ‘mükemmelliği arayış’ sloganlı, dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden Red Dot Tasarım Ödülleri’nde ürün tasarımı dalında ödüle layık görüldü. Bu yıl 54 ülkeden bin 865 üretici, tasarımcı ve mimarın, 4 bin 662 ürün ve proje ile katıldığı yarışmada, tüm zamanların en geniş jüri heyeti olarak 37 profesyonel görev aldı.


Nexus serisi daha önce de Chicago Mimarlık ve Tasarım Müzesi tarafından düzenlenen GOOD DESIGN’dan iki farklı kategoride 3 ödül birden almıştı.


NG Kütahya Seramik, 2011 yılında Versatile koleksiyonu ile “IF Product Design 2011” ödülünü kazanırken, yine aynı yıl, 56 yıl boyunca dünyada hiçbir seramik firmasının layık görülmediği “Red...