25 / 07 / 2024

Redstone Platin Gayrimenkul iletişim

Redstone Platin Gayrimenkul iletişim

Redstone Platin Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Budan Acar tarafından kuruldu.

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Redstone Platin Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redstone Platin Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Budan Acar tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe alım satımlar hareketlendi!

Redstone'un basın toplantısında açıklamalarda bulunan Redstone Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul sektörüyle ilgili de konuştu. Evrim Kırmızıtaş Başaran, şu an gayrimenkul sektöründe fırsatların olduğu bir dönemde bulunduğumuzu belirtti.

Redstone basın toplantısı 21 Aralık'ta!

Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olma iddiasıyla yola çıkan Redstone'un basın toplantısı 21 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gül Evrankaya, Deniz Evrankaya ve Hürol Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Platin Mimari Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Platin Mimari Gayrimenkul Yatırım Anonim şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Banu yiğit ve Oğuzhan Cebeci ortaklığında kuruldu.

Ege Perla'daki konut ve ofisleri Platin Emlak Danışmanlık satacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ege Perla'da yer alan şirket mülkiyetindeki konut ve ofislerin satışı için Platin Emlak Danışmanlık A.Ş. (Keller Williams)'den hizmet alacak.

Emir Sohtorik gayrimenkul işine girdi!

Semih Sohtorik Denizcilik A.Ş'nin kurucusu merhum armatör Hüseyin Semih Sohtorik'in oğlu Emir Sohtorik, gayrimenkul işine adım attı. Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye ile Şişli'de kuruldu.

Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Emir Sohtorik Yönetim Kurulu Başkanlığı, Fatma Sohtorik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Şişli'de kuruldu.

ERA, 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin platin sponsoru oldu!

‘3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ 25 Şubat Perşembe günü Marriott Hotel Şişli’de gerçekleştirilecek. Kongrenin platin sponsoru ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ise kongrede kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısıyla yaklaşacak.

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Platin Ataşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Aliye Belma Saraç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Alzambak Sokak Varyap Meridian Sitesi'nde kuruldu.

Anadolu Gayrimenkul Akıllı Ofisler ve Mobilite etkinliği 17 Eylül'de!

Bir Anadolu Grubu markası olan Anadolu Gayrimenkul’un platin sponsorluğunda, Harvard Business Review Türkiye tarafından 17 Eylül 2015 tarihinde “Akıllı Ofisler ve Mobilite’’ etkinliği gerçekleştirilecek.

Anadolu Gayrimenkul’un ilk projesi AND, En İyi Ticari Proje ödülü aldı!

Anadolu Gayrimenkul, en yüksek yeşil bina sertifika derecesi olan Leed Platin ön sertifikalı ilk projesi AND ile dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan DubaiCityScape Global 2014 “En İyi Ticari Proje’’ ödülünü kazandı...

Redstone Platin Gayrimenkul iletişim Haberi

Redstone Platin Gayrimenkul iletişim

Redstone Platin Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Budan Acar tarafından kuruldu.

Redstone Platin Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul üretimi, almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri ,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak...