12 / 05 / 2024

Refahiye-İliç yol

Refahiye-İliç yol

Erzincan-Refahiye, Refahiye-İliç duble yol çalışmalarına ilişkin sorunlar Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu tarafından meclise taşındı. Kayışoğlu, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı?

Bir arsanız olduğunu ve üzerinde inşaat yaptırmak istediğinizi düşünelim. Peki, yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı? İşte yanıtı...

İstanbul Finans Merkezi Yol Projesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Finans Merkezi Yol Projesine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İzmir Çiğli'de bina bazlı risk haritası ve envanteri oluşturulacak!

Utku Gümrükçü’nün liderliğinde dirençli kent oluşturma hedefiyle başlatılan “Sanal Çiğli” çalışmasında sona gelindi. Uygulamanın kentsel dönüşüm için yol göstereceğine dikkat çekildi.

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çiğli Belediyesi yapı envanteri ve dijital arşiv oluşturacak!

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, 30 Ekim'de yaşanan İzmir depremi sonrası ilçede hasarlı bina tespit çalışmalarına katılan belediye görevlileri ve gönüllü mühendislerle online toplantıda buluşarak izlenecek yol haritasıyla ilgili fikir alışverişi yaptı. 

Ysl Aras Altyapı Üst Yapı Yol İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysl Aras Altyapı Üst Yapı Yol İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL TL sermaye bedeli ile Hediye Akbıyık ve Yüksel Akbıyık tarafından kuruldu.

Şişli'de Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Şişli Belediyesi’nin iştiraki Kent Yol’a ait kaçak inşaat mühürlendi. Olay üzerine Muammer Keskin ilginç bir çözüm buldu.

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şişli Merkez 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda!

Şişli İlçesi, Merkez Mahallesi, Darülaceze Caddesi ile Çifte Cevizler Caddesi Kesişimi Yol, Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.bugün askıya çıkarıldı.

Kuşak Ve Yol Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kuşak Ve Yol Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Erol tarafından kuruldu. 

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi riskli!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerin, yağışların yol açabileceği risk ihtimaline karşı, başka atölyelere taşınma işleminin gerçekleştiğini açıklandı. 

Kırıkkale'nin Büyükavşar ve Küçükavşar köylerinin yol sorunu TBMM'de!

CHP'li Bayraktutan, Kırıkkale'nin Delice ilçesine bağlı Büyükavşar ve Küçükavşar köyleri arasındaki yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Refahiye-İliç yol Haberi

Refahiye-İliç yol


Erzincan-Refahiye, Refahiye-İliç duble yol çalışmalarına ilişkin sorunlar meclise taşındı. Bu konu hakkında soru önergesi hazırlayan Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.


Hava, demiryolu gibi alternatif taşımacılığın bugüne kadar göz ardı edilmesi nedeniyle birçok şehre maalesef karayoluyla seyahat etmek zorunda kalındığını dile getiren Kayışoğlu önergesinde "Her ne kadar karayollarında sürekli bir yenileşme çabası içinde gözükse de halihazırda birçok noktada sorunlar göze çarpıyor. 


Birçok projenin daha yapım aşamasında sıkıntıya yol açtığı, kimi projenin de aradan geçen zamana rağmen bitirilmediği görülüyor. Erzincan-Refahiye, Refahiye İliç ilçeleri arasındaki duble yol çalışmadı da bu kapsamındaki projeler arasında yer alıyor." dedi.


Bu bağlamda Kayışoğlu'nun soruları


1. Erzincan-Refahiye, Refahiye İliç ilçeleri arasındaki duble yol çalışması ne zaman bitirilecektir?


2. Bugüne kadar projenin tamamlanamamasının...