08 / 05 / 2024

referandum sonucu emlak piyasası

referandum sonucu emlak piyasası

Türkiye bugün referandumda başkanlık sistemini resmen onayladı. Başkanlık sistemi emlak fiyatlarına nasıl yansıyacak? Yeni dönemde emlakta yatırım stratejisi ne olmalı?

Emlak dolandırıcılığı davası için Trump'tan 100 milyon dolar teklifi!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları suçlamasıyla yargılandıkları dava sonucu çarptırıldıkları ceza için 100 milyon dolar teklifte bulundu.

THY Emlak Konut GYO kura sonucu 2023 ne zaman açıklanacak? Emlak Konut Arnavutköy kura tarihi belli oldu mu? Hemen bakın

THY Emlak Konut GYO kura sonucu 2023 ne zaman açıklanacak? Emlak Konut Arnavutköy kura tarihi belli oldu mu? Hemen bakın...

Berlin'de kira ve konut fiyatlarına ilişkin referandum yapıldı!

Berlin’de dün kira ve konut fiyatlarıyla mücadeleye ilişkin referandum yapıldı. Referandumda seçmen kira fiyatlarındaki aşırı yükselişin engellenebilmesi için çok sayıda toplu konutun emlak şirketlerinden alınarak kamulaştırmasını oyladı. 

Emlak Konut GYO 2020 yılı olağan genel kurul toplantı sonucu!

Emlak Konut GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Şirketin 2020 yılına ait, toplantı tutanağı ve E-hazirun cetveli yayınlandı. 

Altın Emlak’ın kurucusu Nuri Özelmacıklı vefat etti!

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı, 23 Kasım pazartesi geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Emlak Konut GYO'nun 2 dev arsasına rekor teklif!

Emlak Konut GYO, Avcılar'da ve Çankaya'da bulunan 2 dev arsasını satışa çıkarmıştı. E-ihale usulüyle gerçekleşen satış sonucu arsalara 149 milyon 900 bin TL teklif geldi.

İzmir’de emlak fiyatları ne kadar?

İzmir’de emlak fiyatları vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında bulunuyor. 2019’un ilk günleri ile 2020’nin ilk günleri arasında kıyaslama sonucu, konut fiyatı en çok il ve ilçeler açıklandı.

Emlak Konut'un 4 arsasına 167 milyon 73 bin TL'lik teklif! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından satışa çıkarılan 4 adet bağımsız bölüme, ihale sonucu KDV Dahil 167 milyon 72 bin 600 TL teklif geldi.

Emlak Konut 2017 olağan genel kurul toplantı sonucu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı...

Adana Sarıçam Buruk Orta Gelir kura sonucu 16.02.2018!

Adana Sarıçam Buruk Orta Gelir kura sonucu 16.02.2018 henüz belli olmadı. Adana Sarıçam Buruk Orta Gelir kura sonucu 16.02.2018 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Adana Buruk Alt Gelir kura sonucu 16.02.2018!

TOKİ Adana Buruk Alt Gelir kura sonucu 16.02.2018 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Ilıca 2. Etap TOKİ kura sonucu 3+1 daireler!

Ilıca 2. Etap TOKİ kura sonucu 3+1 daireler henüz belli olmadı. Ilıca 2. Etap TOKİ kura sonucu 3+1 daireler açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

İnköy TOKİ kura sonucu sorgulama 28 Kasım 2017!

İnköy TOKİ kura sonucu 28 Kasım 2017 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

referandum sonucu emlak piyasası Haberi

referandum sonucu emlak piyasası


Türkiye'de  başkanlık sistemi artık resmen onaylandı. Türkiye'nin önünde siyasal istikrar noktasında bir sorun kalmadı.


Burada 10 yıldan beri siyasal istikrarın emlak yatırımı ve getirisi açısından ne kadar önemli olduğunu her fırsatta vurguluyorduk. Başkanlık sistemi ile birlikte siyasal istikrar vurgusuna gerek kalmadı. 10 yıldan bu yana Türkiye açısından başkanlık sistemi ya da çift turlu seçim sisteminin önemli olduğunu her fırsatta vurguluyorduk. Türkiye bugün siyasal istikrar sorununu halletti.


Bundan sonra ne olacak?


1) İşin siyasal kısmını Abdullah Çiftçi'nin Twitter adresi olan https://twitter.com/abdullahciftcib'den takip edebilirsiniz. Ama özetlemek gerekirse başta FETÖ olmak üzere terörle yoğun bir mücadele yaşanacak. Türkiye'nin başına 30 küsur yıldan beri sarılan terör sorunu büyük bir kararlılıkla aşılacak. Devlet bütçesinden teröre harcanan para orta ve uzun vadede refaha ayrılacak.


2) Başta Suudi Arabistan...