15 / 05 / 2024

referans bakırköy fırsat

referans bakırköy fırsat

Zamdan önceki son gün fırsatının yoğun ilgi nedeniyle uzatıldığı Referans Bakırköy projesinde son gün 18 Ocak. Projede minimum fiyat 258 bin TL...

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

O ilde 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla 4 arsa satılıyor! Hemen bakın bu fırsatı kaçırmayın! 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ili, Altınordu, Ünye, Akkuş ve Mesudiye ilçelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Arsa almak isteyenler hemen bakın bu fırsatı kaçırmayın! 

Halkbank'tan yüzde 0.99 faizle kredi! Hemen bakın, bu fırsat kaçmaz!

Kamu bankaları arasında öne çıkan Halkbank'tan güzel haber! Halkbank, resmi internet sitesi üzerinden 0.99 faizli kredisini tanıttı. Hemen bakın, bu fırsatı sakın kaçırmayın.

Milli Emlak Bakırköy'de 100 metrekarelik konut satıyor! Milli Emlak'tan son dakika fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Bakırköy'de yer alan daireyi satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan o ilan...

Halk GYO Referans Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Referans Bakırköy projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Referans Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki "Referans Bakırköy'' projesindeki 2 bağımsız bölüm için 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Bakırköy City ödeme bilgisi!

Bakırköy City ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Hemen tapu hemen teslim fırsatı sunulan Bakırköy City projesi Beyaz İnşaat imzasını taşıyor.

Bakırköy City'de hemen tapu hemen teslim fırsatı!

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Bakırköy City'de hemen tapu hemen teslim fırsatı sunuluyor. Projedeki son dairelere 24 ay 0 faizle sahip olunabiliyor..

Bakırköy City'de son daireler 24 ay 0 faizle!

Bakırköy City'de son daireler için 24 ay 0 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Ayrıca anlaşmalı bankalarla düşük faizli kredi imkanları ile de ev sahibi olunabiliyor..

Bakırköy City'de 24 ay sıfır faizle!

Bakırköy City'de 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Bakırköy'de inşa ediliyor. 

Bakırköy City'de kişiye özel ödeme fırsatı!

İstanbul’un en eski semtlerinden ve kendine has kültüre sahip Bakırköy’de Beyaz İnşaat imzası ile yükselen Bakırköy City'de kişiye özel ödeme fırsatı sunuluyor..

Bakırköy City'de vade farksız 24 ay taksitle!

Bakırköy City'de 2. etapta son kalan daireler için satışlar ve ödeme kolaylıkları devam ediyor. 25 peşinata 24 ay sıfır faizle şirket bünyesinde vadelendirme yapılabiliyor. Ayrıca düşük faizli kredi avantajı da sunuluyor..

referans bakırköy fırsat Haberi

referans bakırköy fırsat

Biskon Yapı'nın Bakırköy'de hayata geçirdiği Referans Bakırköy projesinde 97 adet home ofis ve 157 adet daire bulunuyor. Referans Bakırköy projesinde, zamdan önceki son gün fırsatı, yoğun ilgi nedeniyle 18 Ocak Cuma akşamına kadar uzatıldı.


Yüzde 1 KDV oranı ile satışların devam ettiği Referan Bakırköy Evleri'nde 136 metrekare 2+1 daireler 634 bin TL, 3+1 daireler 597 bin TL, 4+1 daireler 786 bin TL, 4+1+1 daireler ise 1 milyon 240 bin TL'den satılıyor.



Referans Evleri'nde yer alan  45 metrekare 1+0 home ofisler 258 bin TL, 95 metrekare ile 154 metrekare 2+1 home ofisler 489 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Referans Bakırköy Evleri'nde şık alan kapalı basketbol sahası, fitness alanı, açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, Türk hamamı, sauna, cafe, kreş ve doğal ışık alan...