11 / 05 / 2024

referans bakırköy konutları fiyatları

referans bakırköy konutları fiyatları

İstanbul Bakırköy'de hayata geçirilen Referans Evleri'nde 3+1 daireler 599 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede peşin alımlarda 31 Aralık'a kadar yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor...

Halk GYO Referans Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Referans Bakırköy projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Referans Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki "Referans Bakırköy'' projesindeki 2 bağımsız bölüm için 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Bakırköy Sea Pearl Ataköy Konutları fiyat!

1.401 daire ve otelden meydana Bakırköy Sea Pearl Ataköy Konutları'nda fiyatlar 8 bin dolardan başlıyor. Proje 20 katlı 4 blok şeklinde dizayn ediliyor.

Özaksu Bakırköy Konutları iletişim!

Konut, dükkan ve ofislerden oluşan Özaksu Bakırköy projesi 625 bağımsız birimden oluşuyor. Proje Özaksu Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş imzasıyla yükseliyor...

Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı.

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

Bakırköy City Konutları nerede?

Bakırköy City Kartaltepe'de teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Toplam yatırım bedeli 200 milyon TL olarak belirtilen proje 163 daire ve 33 dükkandan oluşuyor. Peki Bakırköy City Konutları nerede?

Bakırköy City Konutları ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de fiyatlar 1 milyon 187 bin TL'den başlıyor. Proje 9 bin 933 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Bakırköy City Konutları ne zaman teslim edilecek?

Bakırköy City Konutları fiyatlar!

Bakırköy City Konutları fiyatları 1 milyon 187 bin liradan başlayarak yükseliyor. 200 milyon lira yatırımla yükselen Bakırköy City Konutları projesi Haziran 2017 yılında teslim edilecek...

Eskişehir Panorama Plus ve Referans Bakırköy değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Panorama Plus projesinin ve Referans Bakırköy projesinin 2015 sonu değerleme raporlarını yayınladı. İşte değerleme raporları..

Halk GYO Referans Bakırköy Konut Projesi değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde bulunan İstanbul merkezli "Referans Bakırköy Konut Projesi"nın 2015 yılsonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

referans bakırköy konutları fiyatları Haberi

referans bakırköy konutları fiyatları

Halk GYO ve Kiler Holding ortaklığı ile inşa edilen Referans Bakırköy 157 konut ve 97 home ofisten meydana geliyor. 70 adette mağaza bulunan projede zemin + 8 katlı dört bloktan oluşuyor. İstanbul Referans Bakırköy'de daireler 2+1,3+1,4+1 ve 4+1+1 olarak tasarlandı.


Home ofislerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak belirlendiği Referans Bakırköy Evleri'nde yer alan konutların alanları 45 metrekare ile 258 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan home ofislerin alanları ise 45 metrekareden 120 metrekare arasında.


Konutların deniz manzarasına sahip olduğu Bakırköy Referans projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 599 TL'den başlıyor. Projede yer alan home ofisler ise  258 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşeceği Bakırköy Referans Evleri'nde şirket bünyesinde yer...