09 / 05 / 2024

Referans Bakırköyde yaşam başlıyor

Referans Bakırköyde yaşam başlıyor

Uygun peşinat avantajları ile İstanbul Avrupa yakası Bakırköy'de inşa edilen Referans Bakırköy projesinde 5 ay sonra yaşam başlıyor. Projede daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+2 şeklinde tasarlandı...

Halk GYO Referans Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Referans Bakırköy projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Referans Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki "Referans Bakırköy'' projesindeki 2 bağımsız bölüm için 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Bakırköy Yenimahalle'de yeni imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Bakırköy İlçesi, Yenimahalle, 901 ada 18 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı..

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu Çobançeşme Depo alanı imar planı askıya çıktı!

Bakırköy - Beylikdüzü Metro Hattına ( Çobançeşme Depo alanı ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Türk Mimarlardan Mars'ta yaşam arayışı!

Mars’ta yaşam projesi Dünya’nın farklı lokasyonlarından mimarlar ve tasarımcıları bir konsept yarışma ile yeniden gündeme geliyor.  Türk Mimar Sunay Erdem önderliğindeki ekip Mars Gezegeni için piramidal şehir önerdi.

Bakırköy 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bakırköy İlçesi'ndeki bazı alanlara ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı..

Bakırköy City'de 24 ay 0 faiz fırsatı!

İlk etabında yaşamın başladığı, 2. etabında ise dairelerin Mayıs ayında teslim edileceği Bakırköy City'de 24 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor..

Bakırköy City'de yüzde 25 peşinat, 24 ay 0 faizle!

İlk etabında yaşamın başladığı Bakırköy City'de yüzde 25 peşinat, 24 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor..

Referans Bakırköy 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Bakırköy City projesi ödeme planı!

Bakırköy City projesi ödeme planı kapsamında 36 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Bakırköy City'de yaşam bu yıl Haziran ayında başlıyor...

Kuyumcular butik yaşam için Alya Penta'yı seçti!

Akkuş Gayrimenkul’un Beylikdüzü’ndeki yeni projesi Alya Penta, Yaşam Vadisi Parkı’na komşu konumu, Beylikdüzü-Bakırköy metro hattına yakınlığı, az katlı binalarda sunduğu butik yaşam keyfiyle şehir merkezinin karmaşasından kaçmak isteyenleri kendine çekiyor.

Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı.

Referans Bakırköyde yaşam başlıyor Haberi

Referans Bakırköyde yaşam başlıyor

Biskon Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Referans Bakırköy projesi 13 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Referans Bakırköy'de toplam 255 adet daire ve home- office yer alıyor.Referans Bakırköy'de konut teslimlerinin 5 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


İstanbul Avrupa yakası Bakırköy'de yükselen Referans Bakırköy projesinden 60 ay sıfır faizle daire ve ofis sahibi olmak mümkün. 


Referans Bakırköy Konutları'nda daire tipleri  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon şeklinde tasarlandı. 


Yüzde 1 peşinatla ev ve ofisinizi Referans Bakırköy'den hemen alın. 120 aya kadar aylık % 0. 86 faiz oranı uygulanıyor. 



Yaşamın 5 ay sonra başlayacağı Referans Bakırköy projesinin sosyal olanakalrı arasındaTürk hamamı, açık yüzme havuzu, sauna, kafeterya, fitness center yer alıyor.  Marmaray, otobüs, metro, metrobüs, deniz otobüsü, tramvay,...