05 / 05 / 2024

Referans Güneşli fırsat

Referans Güneşli fırsat

Kiler GYO’nun Güneşli’de hayata geçirdiği Referans Güneşli projesinde satışa sunulduğu konu ve dükkanların büyük bir bölümü kısa süre içinde satıldı..

The One Güneşli lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

The One Güneşli projesi Bardo İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Proje  lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Peki The One Güneşli'de konut fiyatları ne kadar? The One Güneşli ile ilgili ayrıntılar...

Referans Güneşli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Güneşli Projesine ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi fırsatı!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 10 KDV fırsatıyla satışlar devam ediyor..

Balance Güneşli'de yüksek kira getirili yatırım fırsatı!

Yüksek kira getirili yatırım fırsatı sunan Balance Güneşli'de işyeri ruhsatlı rezidans ofisler, firmalara önemli bir avantaj sağlıyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatı!

Balance Güneşli, tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunuyor. Balance Güneşli'de ayrıca yüzde 10 KDV fırsatı da sağlanıyor.

Kiler GYO Referans Güneşli değerleme raporu!

Kiler GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Referans Güneşli  Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV ile yatırım fırsatı!

Her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV imkanı ile ofis sahibi olunabiliyor...

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV avantajı!

Her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip olan Balance Güneşli projesinde çalışma hayatı başladı. Kısa süre önce yüzde 8’e indirilen KDV avantajı Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için de önemli bir fırsat vadediyor.

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV fırsatı!

Her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV fırsatı ile ofis sahibi olunabiliyor...

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV avantajıyla yatırım fırsatı!

Çalışma hayatı başlayan ve her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip olan Balance Güneşli'de 8 KDV avantajıyla yatırım fırsatı devam ediyor..

Balance Güneşli değişimin kapılarını açıyor!

Balance Güneşli'de yatırımcısına taşındığı an kurumsal hizmetlerini aksatmadan devam ettirme fırsatı sunuluyor..

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açan Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor..

Referans Güneşli fırsat Haberi

Referans Güneşli fırsat

Kiler GYO’nun Güneşli’de hayata geçirdiği Referans Güneşli projesinde satışa sunulduğu konu ve dükkanların büyük bir bölümü kısa süre içinde satıldı.


Projede peşin 221 bin TL ve 1.461 TL’den başlayan taksit avantajlı fiyatlar ise devam ediyor. Yüzde 1 KDV ve yüzde 5 peşinat avantajıyla satılan Referans Güneşli, 161 konut ve 32 mağazadan oluşuyor. Toplam 193 bağımsız bölümün yer aldığı projenin konut bölümünde büyüklükleri 57 ila 196 metrekare arasında değişen 1+1’den 4,5+1’e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Her daireye kapalı otopark ve 1+1 daireler hariç depo tahsis ediliyor. 


2 BULVARIN ARASINDA 


TEM Otoyolu’na ve Basın Ekspres Yolu’na bağlantıyı sağlayan 2 ana bulvarın kesiştiği kavşakta ve Metro durağının yanı başında yer alan Referans Güneşli’nin, 30 metrekareden 860 metrekareye kadar farklı büyüklüklerdeki mağazalara evsahipliği yapacak bir de...