03 / 05 / 2024

Refik Tartar yeni gayrimenkul

Refik Tartar yeni gayrimenkul

Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Refik Tartar'ın 27 gayrimenkulü gündeme bomba gibi düştü. Tartar, belediyeye ait arazi hisselerinden 15 gayrimenkul edindi. 

Refik Tartar belediyeye ait arazi hisselerinden 15 gayrimenkul aldı!

Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Refik Tartar'ın 27 gayrimenkulü gündeme bomba gibi düştü. Tartar, belediyeye ait arazi hisselerinden 15 gayrimenkul edindi. 

Yeni Gemlik'te binalar beş katlı olacak!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yeni yapılacak Gemlik için üzerinde çalıştıkları projeyi anlattı. İlk kazmanın Haziran ayında vurulacağı Gemlik'te binalar beş katlı olacak. 

Tuzla Ahmet Refik İlkokulu yenilendi!

Tuzla Belediyesi, Fatih Mahallesi’ndeki Ahmet Refik İlkokulu’nun tüm birimlerini yeniledi. Okula yeni kazandırılan çok amaçlı salonun açılışı Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı tarafından gerçekleştirildi.

Tekirdağ'a yeni kent merkezi projesi

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, şehrin en önemli projesi olan yeni kent merkezi projesi için 6 bin dönüm alanda düzenleme yapacaklarını söyledi.

Domino's 30 yeni şube açacak

Domino's Pizza, 2009'da 30 yeni şube daha açarak 136 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Refik Tartar yeni gayrimenkul Haberi

Refik Tartar yeni gayrimenkul

Sözcü'den Ali Ekber ERTÜRK'ün haberine göre; Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Refik Tartar'ın 6 bin 500 lira maaş almasına karşın 41 bin lira taksit ödediği belirlendi. Görevden alınan Tartar, “Birini sattım, diğerini aldım” diye konuştu...

Belediye Başkan Yardımcısı Refik Tartar Şekerpınar'da, belediyeye ait arazi hisselerinden 15 gayrimenkul edindiği anlaşıldı.

Tartar, 6 bin 500 lira maaş almasına karşın bu gayrimenkuller için aylık 41 bin lira taksit ödüyor.

Tartar'ın, Bursa, Mersin ve Kocaeli'de toplam 27 gayrimenkulü olduğu da belirlendi. Olay ortaya çıkınca Tartar görevden alındı. Sözcü'ye konuşan Tartar şunları kaydetti: “Birini sattım, diğerini aldım, sattığımla taksitleri ödüyorum, gayri resmi hiçbir işlem yok. Belediye yıpranmasın diye görevden ayrıldım” açıklaması yaptı.


SATTIĞIMLA TAKSİT ÖDÜYORUM'

Başkan Yardımcısı Refik Tartar “Birini sattım diğerini aldım. Sattığımla taksitleri ödüyorum” dedi.


MÜFETTİŞ RAPORU...