28 / 07 / 2024

refik yılmaz toki açıklaması

refik yılmaz toki açıklaması

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi'nde yapılması planlanan toplu konut projesi için yakın tarihte ihaleye çıkacaklarını bildirdi. Yılmaz, 150 dönüm arazi üzerine 970 konutluk bir planlama yapıldığını ifade etti.

İsmet Yılmaz, TOKİ Sivas kura çekimi törenine katıldı!

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Sivas'ta TOKİ imzası ile inşa edilen 438 konutun kura çekimi törenine katıldı.

Refik Yılmaz: Gemlik taşınmıyor, dönüşüyor!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'in yıkılacağına dair ortaya atılan iddialara sert tepki göstererek, "Gemlik'i yıkmıyoruz, yerinde dönüşümü alan bazlı değil bina bazlı olarak gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Refik Yılmaz: Bursa'yı emlakçılar planlamış!

Bursa Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bölgedeki yapılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ''Plansız şehirleşmenin cezasını hep birlikte çekiyoruz. Yakın geçmişimize kadar şehirleri plancılar değil, emlakçılar planlamışlar" diye konuştu.

Refik Yılmaz, Gemlik Cihatlı'daki dönüşümü anlattı!

Gemlik Belediyesi'nin Cihatlı Mahallesi'nde yapacağı 970 konutluk projeyi değerlendiren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ihalenin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini söyledi.

Refik Yılmaz: Gemlik'i yeniden imar edelim!

Bursa Gemlik Müteahhitler Derneği yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Gemlik'i hep birlikte yeniden imar edip, kentsel dönüşümü de dayanışma içinde birlikte yapalım" dedi.

Refik Yılmaz: Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı var!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı olduğunu söyledi. Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı.

Cevdet Yılmaz: TOKİ'nin çok güzel çalışmaları var!

Başbakan Yardımcısı Yılmaz, TOKİ'nin çok güzel çalışmaları var. Geçenlerde 954 TOKİ konutunu da hak sahiplerine teslim ettik. 543 milyon lira sadece o yatırımımızın bedeli." dedi.

Cevdet Yılmaz: TOKİ'den uygun koşullarla konut imkanı sunuyoruz!

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "BAĞ-KUR’lu çalışıyorsa, primi yüzde 10’a düşürmüştük 15’ten, şimdi onu sıfırlıyoruz. TOKİ’den yine uygun koşullarla konut imkanları oluşturuyoruz." dedi.

TOKİ Gemlik'te 1110 konutun temelini bu yıl atacak!

Gemlik Belediyesi'nin Cihatlı Mahallesi Gençlik Merkezi açılışına Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'da katıldı. Yılmaz, 1100 konutluk TOKİ projesinin temelinin bu yıl atılacağını söyledi.

Gemlik TOKİ evlerinde emeklilere yüzde 10 pay ayrılacak!

Türkiye Emekliler Günü nedeniyle Şube Başkanı Ömer Şimşek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Türkiye Emekliler Derneği Gemlik Şubesi üyelerine TOKİ evlerinden yüzde 10 pay ayrılacağını müjdeledi.

Refik Yılmaz: Kentsel dönüşüm medeniyet projesidir!

Gemlik'in tarihinin yapılan yatırımlarla yeniden yazıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Refik Yılmaz, gelecek süreçte en büyük hedeflerinin kentsel dönüşümü hayata geçirmek olduğunu söyledi.

Refik Yılmaz: Kentsel dönüşüm yıkım değildir!

Gemlik'in tarihinin hizmet ve yatırımlar adına yeniden yazıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Refik Yılmaz, önümüzdeki süreçte en büyük hedeflerinin Kentsel Dönüşüm Projesini tüm boyutlarıyla yaşama geçirmek olduğunu vurguladı.

Refik Yılmaz: Zeytin koruma kanunundaki engeller aşılmalı!

Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz, İlçenin deprem riskine karşı, yeni yerleşim alanlarının imara açılması için, zeytin koruma kanunu, mera kanunu ve orman kanunundaki engellerin aşılması gerektiğini bir kez daha vurguladı.

refik yılmaz toki açıklaması Haberi

refik yılmaz toki açıklaması

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi'nde yapılması planlanan toplu konut projesi için yakın tarihte ihaleye çıkacaklarını bildirdi. 


Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi mevkiinde yapılacak olan toplu konut çalışmalarının Gemlik'in kendi mimarlarının eseri olacağını söyledi. Belediye Meclisi mart ayı ilk toplantısında konuşan Yılmaz, 150 dönüm arazi üzerine 970 konutluk bir planlama yapıldığını ifade etti. Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devir konusunda hazırladığı raporun Başbakanlıkla olduğunu ve onayın ardından bölge tapusunun belediyeye geçeceğini bildirdi. 


Gemlik Belediyesi İmar Müdürlüğü Proje biriminin titiz bir çalışma yürüttüğünü ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Yakında ihaleye çıkacağız. Gemlik Belediyesi mimarlarının çalışması oluyor. İlk toplu konut çalışması Gemlik'in kendi mimarlarının eseri olsun istiyoruz. Toplu konut çalışmasının temelini de yıl içinde atmayı planlıyoruz. İhale ve proje...