25 / 07 / 2024

Regatta Platinum

Regatta Platinum

Tasarımında Mordağ imzasını taşıyan kasetli tente sistemi Regatta Platinum, akıcı detayları ve kaslı duruşu ile yapı sektörüne yeni bir soluk kazandırıyor.

Kredi kartında "parmak izi" dönemi başlıyor!

Garanti BBVA, ödeme sistemlerinde yeni bir yöntem getirerek Bonus Platinum Biyometrik Kart'ı kullanıma sunduğunu açıkladı. Buna göre, bu yeni kart ile müşteriler alışverişlerde parmak izi kullanarak şifresiz, hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme gerçekleştirebilecekler.

Alo Platinum 7 Kg Fairy Etkili toz deterjan 249 TL'ye, 1 kg çay 89 TL'ye, Yudum ayçiçek yağı 179 TL'ye düştü!

Migros haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. Bu kapsamda 91 adet ürün indirime dahil edildi. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Spotify yeni sistemini açıkladı: 2 kat daha pahalı olacak!

Spotify uygulamasının yeni bir üyelik modeline hazırlandığı iddia edildi. Spotify kullanıcısı, hesabını iptal etmek istediğinde yeni bir ‘Platinum’ abonelik modeli gönderildiğini açıkladı. Buna göre yeni sistem bireysel plandan 2 kat daha pahalı olacak.

Turkcell’den rüya gibi çekiliş! iPhone 13 Pro Max kazanmak elinizde

Turkcell’in Platinum uygulamasındaki çekilişe katılan kullanıcılar arasından 5 kişi 39.999.00 Türk Lirası değerinde  Apple iPhone 13 Pro Max 512 GB  kazanacak. Çekilişe katılabilmek için son tarih 23 Ekim 2022…

Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterilerine özel! Havada ücretsiz sinema keyfi

Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterileri için açık hava sinema günleri başladı. Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterileri, 30 Eylül 2022 tarihine kadar farklı kategorilerdeki 8 farklı filmi Açık Hava Sineması’nda ücretsiz izleyebilecek. Kampanyadan faydalanabilmek için için Turkcell’in

Platinum Çelik Metal Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum Çelik Metal Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kemal Dalmış tarafından kuruldu.

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Platinum İthalat İhracat Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İthalat İhracat Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ayman Ghazoul tarafından kuruldu.

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

Platinum Grup Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum Grup Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Erdoğan tarafından kuruldu. 

Garanti BBVA Genel Müdürlük binasına LEED Platinum sertifikası!

Garanti BBVA Genel Müdürlük Binası, LEED sertifikaların en yüksek derecelisi olan Platinum Sertifikasını aldı...

Garanti BBVA Genel Müdürlük binası LEED platinum sertifikası aldı!

Garanti BBVA Genel Müdürlük binası, LEED sertifikalardan en yüksek derece olan platinum sertifikası aldı.

Platinum Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Platinum Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Güreş tarafından kuruldu.

Regatta Platinum Haberi

Regatta Platinum

Endüstri Ürünleri Tasarımcısı Mete Mordağ’ın gölge sistemleri sektörünün öncü markalarından Regatta için çizdiği Platinum Kasetli Tente Sistemi alüminyum ve çelik malzemelerden yapılandırılmış gövdesi, tam otomatik sistemi, rüzgar ve güneş sensörleri, mobil kumanda sistemi ve fütüristtik detayları ile yapı bileşenleri sektörü için estetik ve fonksiyonelliği sentezliyor.



Özellikle, dış mekan kullanımının önemli olduğu cafe, restoran, bar gibi yerlerde sıkça tercih edilen Platinum Kasetli Tente Sistemi, tüm tenteyi ana gövdesinin içerisine toplayabilen mekanik sistemi ve tasarımındaki üst düzey izolasyon detayları sayesinde tentesini dört mevsim dış hava şartlarından koruyabiliyor.


Avrupa Birliği finansal desteği ile gerçekleştirilen Mardin Rehabilitasyon Projesi’ni kazanan Regatta, farklı açılımlardaki 650 adet Platinum’u, sit alanı içinde yer alan şehrin 1. Cadde’si üzerindeki gölgelendirmelerde başarılı bir şekilde kullanmıştır. Platinum’un akıcı tasarımı kum renginin...