21 / 06 / 2024

Kredi kartında "parmak izi" dönemi başlıyor!

Kredi kartında

Garanti BBVA, ödeme sistemlerinde yeni bir yöntem getirerek Bonus Platinum Biyometrik Kart'ı kullanıma sunduğunu açıkladı. Buna göre, bu yeni kart ile müşteriler alışverişlerde parmak izi kullanarak şifresiz, hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme gerçekleştirebilecekler.



Garanti BBVA, Türkiye'nin ilk biyometrik doğrulama özelliğine sahip kartı olan Bonus Platinum Biyometrik Kartı hizmete aldı. Bu kart ile parmak izi kullanılarak ödeme yapılabilecek. Öte yandan, alışveriş esnasında da kartlarını POS cihazının temassız alanına yaklaştırıp parmaklarını kart üzerindeki sensöre yerleştirerek, parmak izinin doğrulanmasıyla ödemelerini saniyeler içinde, şifre girmeden tamamlayabiliyor.

Kredi kartında "parmak izi" dönemi başlıyor!

karar.com'da yer alan habere göre; Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı ve Garanti BBVA Ödeme Sistemleri (GÖSAŞ) Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çağrı Süzer, müşterilerin bu kartla artık PIN girme ya da hatırlama ve temassız limit belirleme zahmetine de girmeyeceklerini ifade ederek, işlemlerinin hızlı bir şekilde gerçekleşeceğini belirtti. 

Garanti BBVA Mayıs 2024 emekli promosyonunda son dakika! Ay sonuna kadar başvuranın hesabına 15 bin TL yatırılıyor! 

Garanti BBVA Mayıs 2024 yeni emekli paketi açıklandı! Emeklilerin hesaplarına bu ay ne kadar promosyon yatırılacak?

Garanti BBVA Mayıs 2024 emekli maaş promosyonu güncel rakamlarını açıkladı!

Garanti emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 15 bin TL yatırılacak!

Garanti BBVA'dan 300 bin TL'lik ihtiyaç kredisi!

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı

Garanti BBVA'dan emeklilere Kasım ayı müjdesi: Emekli promosyon rakamları değişti

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön