05 / 05 / 2024

Regnum markalı otel zincirleri

Regnum markalı otel zincirleri

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu, 12i ay turizm yapacak...

Jason Statham Antalya'da kurşun geçirmez villada kalıyor!

Antalya'da çekilen 'Five Eyes' filminde rol alan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, kaldığı otelde kameralara yakalandı. Ünlü aktör, Regnum Carya Otel’in en önemli villalarından biri olan Crown villada kalıyor. 

Güneşli La Quinta Otel açıldı!

Dünyada 20 marka ve 9 bin 200 otel ile faaliyette bulunan Wyndham Grubu, La Quinta markalı otelini Güneşli’de açtı. Firma ise yıl sonunda 100 otele ulaşmayı amaçlıyor.

Regnum Hotels'in hedefi butik tarzda otel yatırımları!

Regnum Hotels, 2020'de kişiye özel hizmetlerine ağırlık verecek. Bu çerçevede plan yola butik tarzda otel yatırımlarıyla devam etmek...

Basın Ekspres'e 30 markalı projeyle 13 bin konut inşa ediliyor!

asın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Basın Ekspres'e 30 yeni markalı konut projesi inşa ediliyor. Yenibosna- Sefaköy-Halkalı-Güneşli-İkitelli hattına 13 bin yeni daire geliyor.

Sea Pearl projesinin otel ve rezidans birimini Jumeirah işletecek!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy’de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştı.

Regnum Carya Resort’a ödül!

Diversey Consulting’in Türkiye’de ilk defa hayata geçirdiği The Hygienic Room ve The Hygienic Gym/SPA programlarını uygulayan ve sertifika alan ilk otel Regnum Carya Golf&SPA Resort oldu.

Taşyapı, Selçuklu Holding ile birlikte otel yatırımı yapacak!

Markalı konut sektörünün ilklerinden olan Taşyapı 30 yıldır kamu, konut ve otel inşaatları yapıyor. mrullah Turanlı turizm işini çok sevmiş olmalı ki yatırımların devamı geliyor. Selçuklu Holding ile birlikte ikinci otel yatırımına hazırlanıyor.

Yazlık bölgelerde markalı projelere talep arttı!

Tatil beldelerine gösterilen yoğun talep, yazlık bölgelerdeki gayrimenkul piyasasını harekete geçirdi. Son yıllarda tek yazlık bina formatından çıkan firmalar, artık otel konforu ile ev rahatlığını yaşatacak markalı projeleri patlattı.

Öztürkler Holding Göcek'te otel inşa edecek!

Opet’te Koç ile yüzde 50-50 ortak olduktan sonra son 3 yılda otel yatırımlarına ağırlık veren Fikret Öztürk, “Antalya Belek’teki otelimiz Regnum Carya kasım ayında Antalya’da yapılacak olan G20 Zirvesi’nin merkez oteli seçildi..

Öztürk Grubu, Belek'te 2'nci otelini inşa edecek!

Turizm sektöründe başarı kazanan Öztürk Grubu, Belek'te 5 yıldızlı Regnum markalı ikinci otelini inşa edecek. Sentido Zeynep Golf&Spa'yı Yenigün İnşaat'tan satın alan Özturk Grubu'nun hedefi yerine yeni otel yapmak.

Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu'da açılıyor!

2014’ün sonuna doğru açılması planlanan otel, hem Türkiye’deki ilk Four Points by Sheraton markalı otel, hem de İstanbul’un Asya Kıtası’nda açılacak ilk Starwood oteli olacak.

Nurten ve Fikret Öztürk Regnum markası ile otel zinciri yaratacak!

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu...

Fikret ve Nurten Öztürk Regnum markası ile otel zinciri yaratacak!

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu, 12i ay turizm yapacak...

Regnum markalı otel zincirleri Haberi

Regnum markalı otel zincirleri

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu, 12i ay turizm yapacak. Şimdiden dolu.


İkisi de öğretmendi. 12 Eylül mağduru olmaları onlara girişimciliğin kapısını açtı. Madeni yağ ticareti ile başladılar, akaryakıt sektörünün en önemli markalarından OPET’i yarattılar. Nurten ve Fikret Öztürk, OPET’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra çocukları için yeni bir sektöre yelken açtı. Hobi olarak golf oynarken Karya Golf Kulübü’nün tamamını, National Golf Kulübü’nün ise yüzde 50’sini alan Öztürk ailesi, şimdi de zincir otel işletmeciliğine 250 milyon dolar yatırımla açtıkları Antalya Regnum ile ilk adımı attılar.


Akaryakıt sektörünün duayeni Fikret Öztürk, ve tüm...