06 / 05 / 2024

REIDIN ile Coldwell Banker anlaşma

REIDIN ile Coldwell Banker anlaşma

Sektör profesyonellerinin veri kaynağı olarak tercihi haline gelen REIDIN, Coldwell Banker’a güncel bilgi desteği vermeye başladı.

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Coldwell Banker'dan gayrimenkul alım, satım ve kiralamada taksit imkanı!

Coldwell Banker'ın başlattığı yeni hizmet kapsamında, müşteriler, gayrimenkul alım, satım ya da kiralamada hizmet bedelini kredi kartı ile anında taksitle ödeyebilecek

Konuta imar barışı dopingi!

13 milyon konutu ilgilendiren ve 2 ay süre ile uzatılan imar barışı süresinde gayrimenkul fiyatları da uçuşa geçti. Coldwell Banker ve Reidin’in araştırmasına göre emlak fiyatları 5 ayda yüzde 10 oranında arttı. Değer artışı şampiyonu ise İzmir Çiğli oldu

REIDIN ile Coldwell Banker’dan iş birliği!

Sektör profesyonellerinin veri kaynağı olarak tercihi haline gelen REIDIN, Coldwell Banker’a güncel bilgi desteği vermeye başladı.

Türkiye ve ABD arasında emlak köprüsü için ilk adım atıldı!

LEAD Consulting Group CEO’su ve Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur ile Coldwell Banker Ant CEO’su Ergün Yenen, Türkiye’de ve Amerika’da faaliyet gösteren Türk emlakçılar arasındaki işbirliğini arttırmak için bir araya geldi.

Coldwell Banker, 3 yılda bin 700 kişiye istihdam sağladı!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, gayrimenkul sektöründe franchise ile pek çok kişinin kendi işinin sahibi olduğunu belirtti.

Coldwell Banker, Türkiye'de 3 yılda 1.700 kişiye istihdam sağladı!

Coldwell Banker Türkiye olarak franchise ile 3 yılda 1.700 kişiye istihdam sağladıklarını açıklayan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, "Bu yıl hedefimiz 300 kişiyi daha iş sahibi yapmak" dedi.

Coldwell Banker Türkiye ile İş Bankası'ndan dev işbirliği!

Coldwell Banker Türkiye ve Türkiye İş Bankası, dev bir işbirliğine imza attı. Konut kredisi ve tapu işlemlerine hız ve avantaj katacak işbirliği ile her Türkiye İş Bankası noktasında, Coldwell Banker ofisine özel bir temsilci olacak..

Coldwell Banker kaç ofisi var?

Gökhan Taş Para Dergisi'nin bu haftaki röportajında 'Coldwell Banker' ile ilgili merak edilen soruları cevapladı. İste o röportaj...

Coldwell Banker, Gaziantep'te 2 ofis açtı!

Dünyada 53 farklı ülkede 3 binden fazla ofisi, Türkiye'de ise 22 farklı şehirde 104 ofisi ile hizmet veren dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık firması Coldwell Banker'ın, Gaziantep'de de 3 BAY 1 ve 3 BAY 2 ismi ile iki farklı noktada ofisi açıldı.

Ege Yapı ve Coldwell Banker’dan işbirliği!

Ege Yapı, Coldwell Banker ile önemli bir işbirliğine imza attı. Coldwell Banker ofisleri, Ege Yapı’nın geliştirdiği gayrimenkul projelerinin tanıtımı için Anadolu’daki adresi olurken, satışlarını da gerçekleştirecek.

Coldwell Banker, Ağaoğlu ile işbirliği protokolü imzaladı!

Coldwell Banker, Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından Ağaoğlu ile işbirliği protokolü imzaladı. Bu işbirliği sayesinde, Ağaoğlu Projeleri'nin Anadolu'daki alıcılara yönelik satışları, Coldwell Banker Anadolu Ofisleri aracılığıyla gerçekleştirilecek

REIDIN Türkiye Konut Fiyat Endeksleri 2016 Mart sonuçları!

REIDIN ile TÜRKİYE İŞ BANKASI arasında yapılan işbirliği kapsamında, REIDIN'in Türkiye gayrimenkul sektörüne yönelik endeks raporları Aralık 2015'ten beri TÜRKİYE İŞ BANKASI desteğiyle hazırlanmaktadır.

REIDIN ile Coldwell Banker anlaşma Haberi

REIDIN ile Coldwell Banker anlaşma

REIDIN, Coldwell Banker'a güncel bilgi desteği vermeye başladı. Gayrimenkul sektörü ile ilgili kapsamlı ve derinlikli analitik bilgiler sunan REIDIN, 49 ülkede sektörün en güvenilir ve inovatif markaları arasında faaliyet gösteren Coldwell Banker ile iş birliğine imza attı.


REIDIN Satış Direktörü Derya Dikkaya, "Emlak danışmanlık sektörünün en iyilerinden biri olan Coldwell Banker temsilcileri, bu iş birliği sonucunda; sektöre güvenilir ve güncel bilgiler sunan REIDIN ile bulundukları bölgeler ve mahalleler ile ilgili en detaylı ve güncel verilere ulaşacak. İş birliği doğrultusunda, REIDIN’in en son geliştirdiği harita tabanlı veri analiz platformu ReidiMap de kullanılarak, ReidiMap’te yer alan en detaylı ve güncel veriler kendi platformlarına entegre edilecek. Bu entegrasyon ile Coldwell Banker danışmanları sorumlu oldukları bölgelerin bilgilerine tek bir ara yüzden ulaşacak" ifadelerini...