27 / 04 / 2024

REIDIN isatnbul

REIDIN isatnbul

REIDIN, Sosyo-Ekonomik Derecelendirme (SED) ile; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli illerine ait 71 ilçe ve bunlara bağlı 481 mahalleyi refah, yaşanabilirlik ve kültürel düzey açısından derecelendirdiği çalışmasında 2013 yılı 1. yar

Reidin Emlak Endeksleri, İş Bankası'nın desteğiyle hazırlanacak!

İş Bankası, gayrimenkul sektörünün gelişimine katkıda bulunacak çalışmalarını sürdürüyor. Banka, gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul sektörüyle ilgili analitik verileri ve bilgileri içerecek endekslerin hazırlanmasında Reidin ile işbirliğine gitti.

Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu yayınlandı!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER) tarafından hazırlanan "Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu"na göre, Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok arttığı şehir oldu.

Reidin–GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2015 Haziran sonuçları!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran raporu yayınlandı.

Reidin-GYODER yeni konut fiyat endeksi raporu yayınlandı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Mayıs raporu yayınlandı.

TEV, TSKB Gayrimenkul ve Reidin desteği ile daha çok burs verecek!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Reidin Türkiye, bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında TEV mevcut gayrimenkul portföyünü analiz etti. TEV yapılan analiz neticesinde sağlanacak iyileştirmelerle daha fazla öğrenciye burs desteği sağlayabilecek.

Reidin-GYODER Eylül 2014 raporu yayınlandı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Eylül ayı raporu yayınlandı. Çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’de gerçekleştirildi.

Yeni konut fiyatları yüzde 10,79 yükseldi!

Reidin ile GYODER'in "Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, temmuz ayında yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,74 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yıllık bazda yüzde 10,79 yükseldi.

İstanbul'da ev fiyatları 1 yılda yüzde 21.6 arttı!

Temmuz ayında satılık fiyatlar, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 21,59 oranında yükseldi. Garanti Bankası'ııın desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Temmuz ayı raporu yayımlandı.

Kocaeli'de konut fiyatları artıyor!

Kocaeli'de yeni konut fiyatları yüzde 0,57, kiralık konut fiyatları ise yüzde 0,75 arttı Garanti Mortgage, Reidin.com ve GYODER tarafından araya koyulan emlak endekslerinin 2014 Temmuz ayı raporu yayınlandı.

Yeni konut fiyatları yüzde 10,79 yükseldi!

Yeni konut fiyatları geçen yılın Temmuz ayına göre yüzde 10.79 yükseldi. Garanti Mortgage, Reidin.com ve GYODER tarafından ortaya koyulan emlak endekslerinin 2014 Temmuz ayı raporu yayınlandı.

Türkiye'de yeni konut fiyatları yüzde 10,79 arttı!

Reidin ile Gayrimenkul ve GYODER "Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, temmuz ayında yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0,74 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yıllık bazda yüzde 10,79 yükseldi.

Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul’da!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Temmuz ayı raporu yayınlandı. Satılık konut fiyatlarında en yüksek artış İstanbul’da yaşandı.

REIDIN Türkiye Sosyoekonomik Derecelendirme sonuçlarını açıkladı!

Dünyanın sadece gelişmekte olan ülkelerdeki gayrimenkul piyasalarına odaklanan ilk uluslararası bilgi şirketi REIDIN, Türkiye Sosyoekonomik Derecelendirme (SED) Çalışmaları 2014 birinci yarıyıl ilçe ve mahalle değerlendirme sonuçlarını açıkladı.

REIDIN isatnbul Haberi

REIDIN isatnbul

İlçe ve mahallelerin göreli sosyo-ekonomik derecelerini ve sıralamalarını gösteren detaylı çalışma, kullanılan değişkenler yardımıyla bölgeleri refah, yaşanabilirlik ve kültürel düzeylerine göre sıralamaktadır.


Türkiye'nin A+ şehri İstanbul

2013 yılının ilk 6 ayının verilerini ortaya koyan SED raporuna göre, Türkiye'nin en pahalı, en yaşanır ve eğitim düzeyi en yüksek yani A+ mahallelerinde ilk üç şöyle sıralanıyor:


Kandilli, Arnavutköy ve Florya gibi bölgeler son 5 yıl içerisinde A derecesinden, A+ derecesine yükselirken, Türkiye'den A+ listesine giren İstanbul haricinde mahallenin olmadığı görülüyor. A derecesi ile listeyi takip eden 17. ve 18. mahalleler de İstanbul'un Şişli ve Beykoz ilçelerinden:


Yükselen değerler: İstanbul, İzmir ve Adana 

Üst sıralardaki bölgeler yerlerini korumakta daha dirençli olurken alt sıralardaki bölgelerde kıyasıya bir mücadele söz konusu. Öyle ki, 2007 yılından bu yana derecelendirme çizelgesinde...