01 / 05 / 2024

reina kapanacakmı

reina kapanacakmı

Su Entertainment Group’un Patronu Mehmet Koçarslan, Reina’nın son dönemde gündeme geldiği "Kontratı bitiyor, kapanacak" söylentilerini yanıtladı. Koçarslan, "Reina Kilyos Plajı değil ki ceketimizi alıp çıkalım” dedi....

Koçarslan kardeşlerin miras kavgası kızıştı: Babadan miras kalan 108 milyon TL'lik 3 gayrimenkul satılıyor!

Reina ve Galatasaray adası Suada gibi bir dönemin gözde eğlence merkezleri başta olacak şekilde birçok yatırıma sahip Koçarslan kardeşlerin miras davasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Reina Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reina Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Culy Dolay tarafından kuruldu.

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpelerde büyük fırsat! Zen pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpe almak isteyenler pırlanta küpelerin ne kadar olduğunu araştırıyor. Zen Pırlanta küpe almak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Peki Zen Pırlanta küpe fiyatları ne kadar? Zen'de pırlanta küpeler kaç TL? İşte Zen Pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi.

İBB'ye rica ile tente yıkım suçlaması! 

İBB, Bebek'te Kemal Yıldırım tarafından işletilen restoranın tentesinde yıkım işlemi yaptı. Restoran sahibi Yıldırım, İBB'nin  Reina’nın eski sahibi Mehmet Koçarslan’ın ricasıyla yıktığını iddia etti. 

Boğaziçi'nin yeni Reina'sı Oligark, Kıvılcım Kocabıyık'a ait!

Boğaziçi'nde yeni mekanlar açıldı ve açılmaya devam ediyor. Kıvılcım Pınar Kocabıyık'a ait 5 bin metrekarelik yeni mekanda onlardan biri.

Boğaziçi'nin yeni Reina'sı Oligark yolda!

Eğlence mekanı işletmeciliğinin gediklilerinden Raşit Karakuş yepyeni bir eğlence merkezinin hazırlığını yapıyor. Karakuş, 5 bin metrekarelik Reina tarzı bir mekan açmaya hazırlanıyor. Yeni mekanın ismi de Oligark...

Etiler'deki arazi için karar çıktı! İBB, Koçarslan'a servet ödeyecek!

İBB ile terör saldırısına uğrayan Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan arasındaki 3 farklı arsa davasının ilki için karar çıktı. Mahkeme İBB'nin Mehmet Koçarslan'a faiziyle birlikte 799 milyon 920 bin TL ödemesine karar verdi.

Boğaz'daki yıkılan kaçak yapıların enkazı kaldırılıyor!

Reina ile Suada'da yıkılan yapıların enkazı kaldırılarak boğazda tartışmalara konu olan kirli görüntüye son verilecek.

Doğuş Grubu Reina'nın yerine işletme açacak!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan İpek Duran, Reina'nın yıkımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Duran, Reina'nın yerine Doğuş Grubu'nun işletme açacağını söyledi.

İBB'den Reina açıklaması!

39 kişinin hayatını kaybettiği eğlence merkezi Reina bu sabah erken saatlerde yıkıldı. Konuyla ilgili İBB açıklama yapı. İşte İBB'nin Reina açıklaması!

Reina bu sabah yıkıldı!

Türkiye'de katliamın yaşandığı ünlü eğlence merkezi Reina'ya bu sabah yıkıldı. Yıkım nedeni ise açıklanmadı.

İstanbul'da günlük kiralık ev operasyonu!

Reina canisi Masparipov’un günlük kiralık evlerde kaldığının ortaya çıkmasının ardından tüm gözler günlük kiralık evlere çekildi. Polis İstanbul’da 39 ilçede bin 210 günü birlik eve işlem yaptı. İşlem yapılan bu evlerden 550'si kapatıldı, 283 eve de 2 milyon 22 bin 501 TL idari para cezası yazıldı.

Reina’ya Boğaz'da yeni yer aranıyor!

Yılbaşı gecesi yaşanan hain terör saldırısı sonrası kapanan Reina’ya Boğaz hattında yeni yer aranıyor.

reina kapanacakmı Haberi

reina kapanacakmı


Amiral gemisini Kuruçeşmedeki popüler gece kulubü Reina’nın oluşturduğu Su Entertainment Group, Reina markasıyla sudan sonra enerji içeceği pazarına da girdi.


Su Entertainment Group’un Patronu Mehmet Koçarslan, Reina’nın son dönemde gündeme geldiği 

“Kontratı bitiyor, kapanacak’ söylentilerini yanıtladı. Koçarslan, “Reina’nın arazisinin sahibi Ferit Şahenk, bir süredir eğlence, yeme-içme yatırımlarıyla dikkat çektiği için bu spekülasyonlar yapılıyor. Ancak bu konuşulanlar benim bilgim dahilinde değil. Ferit Şahenk dostumdur. Reina Kilyos Plajı değil ki ceketimizi alıp çıkalım”...